48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Hadi herkese hayırlı geceler. Sağlıcakla kalın. Zaten yarışma hafta sonuna kalırsa daha iyi olur. Hem bende şarkıma karar veririm. :hat:

kabul reis seni yazdiririz ama kayandayi asla

Offff of bu kadar yiyecek derdim neydi acaba... Akşam yemeğini yiyeli 4 saat oluyor hala kendime gelemedim.

Son düzenleme:
İyi geceler cümleten...

Adam aslında 50 yaşında bizi yiyiyor heralde, çaktırmadan artırıyor :D

Zaman yolcusu olabilir Mehmet Arslaner , Arda ağabey...Neyse geçmiş doğum gününü kutlayalım büyüklük bende, aman sende kalsın :D Seviyeli İlmi Sohbetler'de kutlayamıyoruz,nitekim bilinç düzeyi yeterli olmayan arkadaşlar gelince şirazemiz kayıyor :D

Zaman yolcusu olabilir @Mehmet Arslaner , Arda ağabey...Neyse geçmiş doğum gününü kutlayalım büyüklük bende, aman sende kalsın :D Seviyeli İlmi Sohbetler'de kutlayamıyoruz,nitekim bilinç düzeyi yeterli olmayan arkadaşlar gelince şirazemiz kayıyor :D

1970'den mesaj yazan bir insanın bunları yazıyor olmasıda manidar.

1970'den mesaj yazan bir insanın bunları yazıyor olmasıda manidar.

Enteresan daha geçen hafta 32 yazıyordu ...Zaman yolcusuysan söyle,kaldırabiliriz merak etme.

1970 deyince Hitchcock'tan bir film çakayım bari şöyle 1940'lara yol alayım diyorum :D

Enteresan daha geçen hafta 32 yazıyordu ...Zaman yolcusuysan söyle,kaldırabiliriz merak etme.

1970 deyince Hitchcock'tan bir film çakayım bari şöyle 1940'lara yol alayım diyorum :D

Aman yok kalsın... Elitist, üstten bakan tavırlarınızı çekecek kadar gelişmiş bir yaşam formu değilim :D

Geri
Üst Alt