Sen daha buradamisinMilli mac Cumartesi hatirlatmak isterim
![]()
Maç 9.45'te.
3 defa yarışma yapıp açıklarsın sen o saate kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen daha buradamisinMilli mac Cumartesi hatirlatmak isterim
![]()
Harbi mi lan?Ben Pazar sanıyordum. Neyse farketmez. Hadi aç başlığı.
Yarın maçtan önce ya da sonra açıklarsın sonuçları. Zaten o kural Galatasaray maçları için geçerli sadece.
Milli mac daha onemli bide Sneijder karsi takimda oynuyorsa daha da onem kazaniyor![]()
Ezilenlerin sesi, halkın adamı, gönül dostum @Cenk Yelkenci . GSC ahalisi yarışma istiyor, muhtemelen sen de istiyorsun ama Tuncay isimli moderatörünüz yarışma yapmamakta ısrarcı. Ne etmek lazım?
Hadi beyler. Başlayalım. Bugün tam yarışmalık gün. Çünkü pazar günü milli maç var. Bugün yapılmazsa 3-4 gün yapılmaz.
Daha iki gun once yarisma yaptik![]()
![]()
Mac yarin Aslan![]()
Pazar Gürcistan - Almanya maçı var. O maça gideceğim. Türkiye maçını da Pazar günü sandım.![]()
Bak sende mesgulmusun halen yarisma isteyip milleti ayaklandiriyon![]()
Lan bugün, yarın müsaitim. Uzatma işte.Yap yarışma, krallığını ilan et gönlümüzde.
Umit milli maci izliyorum cok keyifli seninde izlemeni tavsiye ederim.![]()
Bu arada konuyu izleyip de tek başına verdiğim onurlu mücadeleme destek vermeyen herkese yazıklar olsun.
Yarışma hakkımız, söke söke alırız!
Yazdık ya kardeşim.
Adam yapmıyor yarışma.
Eskiden böyle değildi günde 2 tane art arda konu açardı Tuncay.
Talep arttı arz düştü. Nasıl iş anlamadım.
Yazdık ya kardeşim.
Adam yapmıyor yarışma.
Eskiden böyle değildi günde 2 tane art arda konu açardı Tuncay.
Talep arttı arz düştü. Nasıl iş anlamadım.
Daha fazla yazacaksın.Adam lanet gitsin, yapayım da kurtulayım dedirtene kadar pes etmeyeceksiniz.
![]()
Bugun guzel maclar var birazdan Ispanya - Ukrayna maci var izlemeye deger diye dusunuyorum sizlerede tavsiye ederim![]()