- 22 Aralık 2014
- 4.005
- 261
- 653
Rahmetli Kemal Sunal repliği![]()
Bombacı Mülayim (Korkusuz korkak) filminden miydi ağabey?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahmetli Kemal Sunal repliği![]()
Hangi besinler daha sağlıklı diye konu açsak mı renktaş ?![]()
Bombacı Mülayim (Korkusuz korkak) filminden miydi ağabey?
Sen aç kardeşim,doktor olan sensin sonuçtaAlakasız olacak ama birşeyi merak ediyorum : Parmak çıtlatmak zararlı mıdır ?
Bunun hakkında da zıt görüşler var da senin görüşün nedir ?
Böyle bir şey bekliyordum açıkçası![]()
Sen aç kardeşim,doktor olan sensin sonuçtaAlakasız olacak ama birşeyi merak ediyorum : Parmak çıtlatmak zararlı mıdır ?
Doktor bulmuşken soralımYaşlanınca ellerin titrer diyor birileri,birileri birşey olmaz. Maşallah tıp dünyasındakiler de Soğuk Savaş aktörleri gibi zıt kutup
![]()
Güzel soruBu biraz alanıma giriyor. Bizim el cerrahisi kitaplarında parmak çıtlatmanın zararlı olduğuna dair hiçbir bilgi yok. Şahsi fikrim de herhangi bir zararı olmayacağı yönünde.
Yoksa sende mi eski film seyretmiyorsun?Tespih salla ellerini citlatacagina. 1957 Altin Palmiye odullu filmi yorumlarken bir yandan cikkidi cikkidi stresini alir.![]()
Bir 5 dakikadır bu posta anlamsız gözlerle bakıyorum.![]()
Yatıyorum ben iyi geceler![]()
Tespih salla ellerini citlatacagina. 1957 Altin Palmiye odullu filmi yorumlarken bir yandan cikkidi cikkidi stresini alir.![]()
SağolasınBen de geçende zararsız olduğunu okumuştum ama televizyonda bir doktor da eklemlere zararlı gibi birşey demişti. Bilimsel makale ve senin görüşünle çıtlatmaya karar verdim
![]()
Bütün mitler bir bir yıkılıyor arkadaşlarDemek ki parmak çıtlatıp cips yiyebiliriz
![]()
Yoksa sende mi eski film seyretmiyorsun?
Adam estetik cerrah ağabey,anlamsızlığı yok yani![]()
Yoksa sende mi eski film seyretmiyorsun?
Kendini inkar etmişin şimdi yapma bunu![]()