- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Birazda bize getirebilirsen harika olur abiCips alıp geliyorum tartışma muazzam![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birazda bize getirebilirsen harika olur abiCips alıp geliyorum tartışma muazzam![]()

Yatıp uyusanıza oğlum![]()
Ben daha 3-4 gün önce yedim... Turuncu Ruffles, soğanlı oluyor sanırım.
Abi ne yatması yahubak Teoman renktaş doktor çıktı, rahatsızlığın falan varsa sor :asd22:
Ağabey o nasıl benzetmeEşek gibiyim maşallah![]()
Abi ne yatması yahubak Teoman renktaş doktor çıktı, rahatsızlığın falan varsa sor :asd22:
Abi ye afiyet olsunAllahtan konuyu kurcalamışız da Teoman kardeş çıktı ortaya, cipsten oluyorduk yok yere![]()
Tamam bulunsun aklımda. Hiç bilgim yoktur cipsler hakkında ama bir ara öyle bir keyif yapasım var.Acılı güzel olabilir kanımca![]()
Kendini şımartmak için cips yiyeyini ilk defa görüyorummadem öyle ayda, yılda bir yiyorsun pahalı bir şey ye bari
acılı siyah pringles tavsiye ederim.
EstağfurullahEşek gibiyim maşallah![]()
Yoo sorabilirsiniz biliyorsam cevaplarım ama alanımı söyleyince konuyla alakasız olacak ne biliyim nörolog falan olsaymışım keşkeDoktorsun sanırım, alanınız nedir ?
Not: Gönül rahatlığıyla cevap verebilirsin zira kendi sağlığımla ilgili soru sormayacağımgenelde doktorlar nefret eder bu durumdan da önlemini alayım dedim.
Kendini şımartmak için cips yiyeyini ilk defa görüyorummadem öyle ayda, yılda bir yiyorsun pahalı bir şey ye bari
acılı siyah pringles tavsiye ederim.
EstağfurullahSağlıklı olduğunu belirtmek için domuz, aslan, kaplan, koç ve ayı gibi benzetmeler kullanılmasına aşinayım; lakin eşek benzetmesi yapanı ilk defa görüyorum abi.
Allahtan konuyu kurcalamışız da Teoman kardeş çıktı ortaya, cipsten oluyorduk yok yere![]()
Trans yaglar hakkindaki gorusun nedir, keyfini bozmak gibi olmasin da.![]()
EstağfurullahSağlıklı olduğunu belirtmek için domuz, aslan, kaplan, koç ve ayı gibi benzetmeler kullanılmasına aşinayım; lakin eşek benzetmesi yapanı ilk defa görüyorum abi.
Yoo sorabilirsiniz biliyorsam cevaplarım ama alanımı söyleyince konuyla alakasız olacak ne biliyim nörolog falan olsaymışım keşke
Plastik cerrahım ben bu konuya en uzak dal olsa gerek![]()
Hangi besinler daha sağlıklı diye konu açsak mı renktaş ?Yarışma konusu ne hallere geldi sağlık , diyet konusu oldu![]()