48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Bu arada bir tütün eksperinin iletişim fakültesinden aldığı prof dr ünvanı ile sağlık programı yaptığı bir ülkede olası şeyler bunlar.
( Bu arada iletişim fakültesinden prof dr ünvanı almayı küçümsemek için söylemedim de şarlatanlıklarına isminin başındaki titreyle inandırıyor)

Tamam bulunsun aklımda. Hiç bilgim yoktur cipsler hakkında ama bir ara öyle bir keyif yapasım var.Acılı güzel olabilir kanımca :D

Kendini şımartmak için cips yiyeyini ilk defa görüyorum :) madem öyle ayda, yılda bir yiyorsun pahalı bir şey ye bari :) acılı siyah pringles tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Doktorsun sanırım, alanınız nedir ?

Not: Gönül rahatlığıyla cevap verebilirsin zira kendi sağlığımla ilgili soru sormayacağım :) genelde doktorlar nefret eder bu durumdan da önlemini alayım dedim.
Yoo sorabilirsiniz biliyorsam cevaplarım ama alanımı söyleyince konuyla alakasız olacak ne biliyim nörolog falan olsaymışım keşke :)
Plastik cerrahım ben bu konuya en uzak dal olsa gerek :)

Yarışma konusu ne hallere geldi sağlık , diyet konusu oldu :D

Yoo sorabilirsiniz biliyorsam cevaplarım ama alanımı söyleyince konuyla alakasız olacak ne biliyim nörolog falan olsaymışım keşke :)
Plastik cerrahım ben bu konuya en uzak dal olsa gerek :)

Valla bizim sağlık konuştuğumuz yerde senin konuşman her türlü daha faydalıdır diye düşünüyorum :) alanın ne olursa olsun 7 yıllık eğitimin var neticede.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt