48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Burada Food Inc'i izlememiş olan var mı?

Hangi besinler daha sağlıklı diye konu açsak mı renktaş ? :)

Sen aç kardeşim,doktor olan sensin sonuçta :D Alakasız olacak ama birşeyi merak ediyorum : Parmak çıtlatmak zararlı mıdır ?

Bunun hakkında da zıt görüşler var da senin görüşün nedir ?

Ağabey yazmayı hiç sevmiyorum yahu :) aklıma deli yürek'te ki ağabey geliyor.

Sen aç kardeşim,doktor olan sensin sonuçta :D Alakasız olacak ama birşeyi merak ediyorum : Parmak çıtlatmak zararlı mıdır ?

Böyle bir şey bekliyordum açıkçası :D

Güzel soru :) Bu biraz alanıma giriyor. Bizim el cerrahisi kitaplarında parmak çıtlatmanın zararlı olduğuna dair hiçbir bilgi yok. Şahsi fikrim de herhangi bir zararı olmayacağı yönünde.

Doktor bulmuşken soralım :D Yaşlanınca ellerin titrer diyor birileri,birileri birşey olmaz. Maşallah tıp dünyasındakiler de Soğuk Savaş aktörleri gibi zıt kutup :D

Tespih salla ellerini citlatacagina. 1957 Altin Palmiye odullu filmi yorumlarken bir yandan cikkidi cikkidi stresini alir. :D

Bir 5 dakikadır bu posta anlamsız gözlerle bakıyorum. :D

Yatıyorum ben iyi geceler :D

Ayberk Çetin Vallahi yaşadın ha! Bugün sayesinde cips'te yiyebileceksin, parmaklarınıda çıtlatabileceksin :D

Güzel soru :) Bu biraz alanıma giriyor. Bizim el cerrahisi kitaplarında parmak çıtlatmanın zararlı olduğuna dair hiçbir bilgi yok. Şahsi fikrim de herhangi bir zararı olmayacağı yönünde.

Sağolasın :) Ben de geçende zararsız olduğunu okumuştum ama televizyonda bir doktor da eklemlere zararlı gibi birşey demişti. Bilimsel makale ve senin görüşünle çıtlatmaya karar verdim :D

Bütün mitler bir bir yıkılıyor arkadaşlar :D Demek ki parmak çıtlatıp cips yiyebiliriz :D

Sağolasın :) Ben de geçende zararsız olduğunu okumuştum ama televizyonda bir doktor da eklemlere zararlı gibi birşey demişti. Bilimsel makale ve senin görüşünle çıtlatmaya karar verdim :D

Bütün mitler bir bir yıkılıyor arkadaşlar :D Demek ki parmak çıtlatıp cips yiyebiliriz :D

Biz içerisinde demir var diyerek kandırılıp kilolarca ıspanak yedirilen bir nesiliz sonuçta. Yıllarca herkes inanmış bu da çok garip gelir bana hep.

Geri
Üst Alt