#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan Caner Öztürk

bunu bunu alın burdan

a takıma tasıyın bunu

Derbi 18'inde olacak mı merak ediyorum.Özellikle Aydın denen futbolcumsuya rağmen

Acıkcası alt yapıda izledigim maclarda özellikle berkin kamil arslan cok dikkatimi cekmişti.İnanıyorum ki iyi yerlere de gelecektir.Ancak merthan ile ilgili bilgim fazla degil oyun anlayısını biri özetlerse iyi olur.Örnegin tarzı daha cok kime benziyor?

Acıkcası alt yapıda izledigim maclarda özellikle berkin kamil arslan cok dikkatimi cekmişti.İnanıyorum ki iyi yerlere de gelecektir.Ancak merthan ile ilgili bilgim fazla degil oyun anlayısını biri özetlerse iyi olur.Örnegin tarzı daha cok kime benziyor?

Sag kanatta hizli ve calim atabiliyor. Tarz olarak Keita - Gökhan Töre karisimi derim ama lütfen burda Mertani bu oyuncularla kiyasliyormusum gibi birsey anlasilmasin lütfen sadece 20 dakikalik oyununda bana oyun tarzi bu 2 oyuncuyu animsatti.

Sag kanatta hizli ve calim atabiliyor. Tarz olarak Keita - Gökhan Töre karisimi derim ama lütfen burda Mertani bu oyuncularla kiyasliyormusum gibi birsey anlasilmasin lütfen sadece 20 dakikalik oyununda bana oyun tarzi bu 2 oyuncuyu animsatti.
benfica macında bi 5 dk izleyebildim sanki gökhan töre'nin oyun anlayısına daha cok benziyor.Tabi bunları demek için daha erken.

Hoşgeldin çılgın genç umarım her maç çılgın atar rakibi kızdırır bizi çıldırtırsın...

Fatih hoca süprizleri sever diyorum:D

Erken konuşmak istemem ama kaliteli futbolcu ilk topa değdiği andan itibaren kendini belli eder. Mertan'da direkt belli etti kendini. Umarım sürekli şans bulur ve şansını iyi değerlendirir, yakın zamanda ilk onbirde görürüz kendisini.

Fakat şimdiden kendimizi çok büyük beklentilere sokmamamız gerekir. Sonra çok hayal kırıklığı oluyor. İnşallah diyelim, geçelim.

hadi kocum rüyamda gördüm gol atıyodun bjkye sana güvenım sonsuz

Kazım'a göre içeriye daha iyi top atıyor..Bence ikinci yarı oyuna sokacak..

Beşiktaş maçında sonradan oynayacak diyen arkadaşlara şaşıyorum. 18 kişilik kadroya bile alınmaz. Sonraki maçlarda belki şans bulur.

aylık 350TL alırken profesyonel sözleşmesi imzalanınca aylık 10bin tl alcakmış.her 18kişilik kadroya girdiğinde 5bin TL daha

aynı sözleşme bende olsaydı ne isterdim aylık 10bin tl para:sad007:

Bu başlığın A takım forumuna taşınmasını öneriyorum.

Geri
Üst Alt