#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan Caner Öztürk

isabetli olmus

gusel bi baslangıc neden olmasın?

:ka21:

ben de bi haber gördüm alınmadı diye ama fatih hocanın bi bildiği vardır desem o da olmaz .aydın yılmaz mı? bildiği diyesi geliyo insanın ama alınır herhalde.

Bukadar yüksek beklentiler ve sabırsızlık umarım bu çocuğunda başını yemez.Kudurmuş gibiyiz şuanda.Çabucak oynasada sağdan sağdan aksa bizi şampiyon yapsa diye bekliyoruz.Allah yardımcısı olsun.

Allah korusun bugün yenilirsek ve oynamazsa elinde molotofla bekleyen taraftarlar var şuan hemen ateşe verecekler dünyayı.

emparore hepimizden iyi biliyor ne zaman ne sekilde kullanacagını

raad olun:ka21:

Dün kazımın yerine oynasa daha kötüsünü yapamazdı bence.

fatih hocanın kazım tutkusu yüzünden bu çocuk mundar olmasa bari

rezil kazımdan daha yararlı oynayacağı kesin.

bir maç ilk 11 başlasın....kazımda elmamder ile forvat oynasın....

valla artık yeni heyecanlar olsun. kazım topu alınca hicbirhalt yemeyecegini biliyorum. tamam bazen işe yarar halleri oldu. macda kazandırdı ama oyun stili insana işkence cektiriyor.

Kazımdan kötü oynamazdı Beşiktaş maçında en azından 2.yarı girebilirdi.

Mertan,Berkin bunların hepsini değerlendirmeliyiz çok yetenekli çocuklar var altyapıda.

Semih Kaya'yı hep söyledik daha yeni oynamaya başladı oda 2 stoper birden sakatlanınca.

Oynatın artık yahu şu adamları Kazım döküleceğini her maç bu adam varsın kötü oynasın ne kaybedersin ama ya kazanırsan Semih gibi?

Semih Kaya'nın ilk oynadığı maçta taraftarın verdiği desteği gördük. Taraftar ( bende dahil) takımda yeni oyuncular görmek istiyoruz. Aykut, Ufuk Servet, Gökhan, Hakan, Sabri, Ayhan, Kazım ve Aydın'ı görmek istemiyorum. Mertan, Berkin, Okan, Sadık, İsmail Berk'i görmek istiyorum.

sıra senin aslan.

Geri
Üst Alt