#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan Caner Öztürk

B_549c1b38935b7f07d3d50f74ee381662.jpg
B_c57589252c4eb99d95d9ba1e2703206f.jpg
B_1d60a6b6ba856a24e3751966dfe9761a.jpg

Semih'den sonra Mertan'i da kazanirsak Messi'yi transfer etmis kadar sevinicem. Insallah Fatih hoca en azindan sonradan dahil eder oyuna.

Böyle gençleri kazanırsak ve sürekli oynarlarsa alttakiler ben neden oynamıyım mantığıyla daha çok çalışırlar.Demek ki bende oynayabilirim 11'de diyerek çalışırlar.Böylece fabrika çalışmaya başlar.Bu sene 2 genç önümüzdeki seneler Barca gibi alt yapıdan kurulu takım.Muhteşem olur.

Mertan aslinda bize lazim olan tip'ten bir futbolcu, hem'de kendi alt yapimizdan çikma..

Mertan modern kanat oyuncusu'dur, yani sol forvet, sag forvet oynar, orta'da oynadigini görmedim ama orada da oynar ''çakma 9'' olarak diye düsünüyorum.

Bize 6 forvet lazim iken, elimizde 4 forvet var (Baros, Kazim, Sercan ve Elmander). Riera orta saha oyuncusu'dur, ve 442 kanat'i dir, bu yüzden de sikinti yasiyoruz gol yollarinda.

Mertan'i devre arasi gelmeden kazanmamiz gerek.

Baros, Sercan ve Elmander'in isbirligle Bursa'ya müthis golümüz var, ben olsam zaten üçünü bir'den oynatirim her maç'ta.

Mertan - Baros - Elmander

Üçlüsünü çok merak ediyorum açikçasi.

Cocugun fizigi zayif diyenleri anlamiyorum.Baya baya 27 28 yasinda insanin fizigi var Mertanda.Yoksa banami oyle geliyor anlamadim ancak su resimlere dikkatli bakinca gayet duzgun ve yerinde bir fizigi var.

Emre Çolak resmiyle yanyana bir koymak gerekir fiziğini anlamak için...

Ben Normalde halisahada bile korkarım emre çolak'ı oynatırken ..

Cocugun fizigi zayif diyenleri anlamiyorum.Baya baya 27 28 yasinda insanin fizigi var Mertanda.Yoksa banami oyle geliyor anlamadim ancak su resimlere dikkatli bakinca gayet duzgun ve yerinde bir fizigi var.

Bence de zayıf değil ama sanırım kondisyon olarak süper lig gerisindedir anlamında söylemişlerdir. Çünkü fiziği gayet iyi görünüyor.

Sivas maçında oynasa keşke

Sivas maçında mutlaka oynamalı. Sağ kanattan yapacağı ataklar rakip defansı fazlasıyla zorlayacaktır. Hızlı, çevik, güçlü... Mertan'da büyük potansiyel var ve bunu Benfica maçında gösterdi zaten. Fatih Hoca'nın da onu bir kenara atmaması lazım.

mertan oynamalı kesinlikle.

Aydın'ı görmek istemiyorum artık yedekte yada 11 de.

27-28 yaşında insan fiziği ne la :asd: İnsan büyüdükçe fiziği mi gelişiyor anlamadım :asd: 16 yaşındaki bi çocuğun fiziği 30 yaşında bi adamdan daha iyi olabilir, normal

Fiziği oynadıkça daha da gelişecek.Kuvvetlenecek mücadelelerle.Bi oynasında artık.

patlat kendini görelim sivas maçında 11 de seni mertan

kadroya alınmışmı sivas maçında

mertan kadroda olcaktır. rieranın durmu mağlum,kazım da formsuzken mertan ilk 11de başlıycaktır maça .

İlk 11 başlamaz ama kadroda olur diye tahmin ediyorum.Sonradan girecek oyunculardan biridir.Baros - Sercan ve Mertan oyuna girer diye tahmin ediyorum.

boşa umut saçma tarkancan burda !

Geri
Üst Alt