#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: #48 Mertan Caner Öztürk

beklentiyi çok yükselttiğimiz için iyi gözükmedi

yoksa yeterince iyiydi

ve yanında oynayan adamlar özellikle arkasındaki sabri

onun oyununu bozan faktörlerdi

ama yine de asistini yaptı

Yetenek var ama çalışması lazım.

ilk yarıda 4 kere top geldi 1 asist yaptı,ilk yarı mertana pas atmadılar pas !2.yarı ayhan çıktı defansif ortasaha oynadı. önliberoda kaldı hep .daha çok hücumda oynaması gerekirken..ayhan çıkmayıp, riera çıkıp okan girseydi.... okan ortahasahaya ,mertan sola geçerdi. etkili olurdu...

Yeteneği olduğunu gösterdi. Umut var. :tiphat:

Pas atmadılar bu çocuğa. Üzüldüm cidden. Birden oyuncularımızda Arda'yı gördüm sanki. Elano'ya pas atmayışlarını hatırladım.

ilerde çok iyi bir ofansif orta saha olacak inanıyorum

Pas atmadılar bu çocuğa. Üzüldüm cidden. Birden oyuncularımızda Arda'yı gördüm sanki. Elano'ya pas atmayışlarını hatırladım.

aynen. berk yıldız ve okanada yazık oldu o yüzden ...bu çocukları as kadroyla bi oynatmak lazım.

Mertan'dan herkesin çok beklentisi olduğu için kötü gözüktü. Takımdaki oyuncular ( özellikle Sabri) pas vermedi. Tek başına da hiç bir şey yapamazsın. Sevinçlerine bile katmadılar çocuğu.

İlk yarı pek topla buluşamadı. Ama ikinci yarı topla buluşmasına rahmen beklentileri karşılayamadı. Zamanla iyi olacaktır. Aynen devam :ka21:

Emre Çolak gibi Mertan'da da sabredilmeli. Daha ilk defa bir resmi maça çıktı. Arkasına duralım ve gelişimini izleyelim ;)

İyi bir kumaşa sahip. Fatih Hoca umarım güzel bir elbise çıkarır bu kumaştan.

attıgı asist güzel beşlik attı. birde tam olarak kanat oynamadı hep orta sahaya geldi. corba gibi takımdı zaten. birisi başta kazım büyüktür okan ve mertandan demiş. yahu siz kazımı ne zannediyorsunuz acaba.

adszui.jpg
İşte bu takımın kaptnı olacak adamın bu pozisyonda Mertan'a topu verip onun gelişmesine katkı sağlaması gerekir.Ama Büyük Kaptan Ayhan(!) ne yapıyor ? Sola çekip şut çekiyor.Aklı sıra gol atıp kendini kurtarıcak.İşte bu hareketiyle bile takımda yeri olmadığı ne kadar belli

Valla böyle dandrik maçlarda genç oyuncu falan çıkmaz.

Rijkaard döneminde Emre de oynuyodu kupada ama aslını ligde gördük.

Yani biz bu kupadan genç oyuncu çıkarırız demek saçmalık

İstekli ama henüz hazır değil. Yada bu kadroyla çıkmak söndürdü onu çünkü istediğini yapamadı bi türlü.. 53. dakikada 3 oyuncu arasından çıkardığın top bi işe yaramasada çok beğendim o anda seni.. Başarılarının devamı gelir inşallah

Valla böyle dandrik maçlarda genç oyuncu falan çıkmaz.

Rijkaard döneminde Emre de oynuyodu kupada ama aslını ligde gördük.

Yani biz bu kupadan genç oyuncu çıkarırız demek saçmalık

bence bu çocuk dogru söylüyor

Melo oynasaydi çok farkli olurdu diyorum. Melo bu çocuga pas vermek için can atardi, Sabri ise vermemek için oynadi sanki.

Arkasinda oynadigi için Sabri dedim, Ama Ayhan ve digerleri de ayni..

Sabri yi diyorum çünkü bir kaptan böyle yapmamalidir.

Vallah cocuga dogru dürüst top atilmadi..Ve macin sonlarina dogru fiziksel olarak tam hazir olmadigini gördüm..kumasi iyi ama...

Geri
Üst Alt