#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan Caner Öztürk

Kazim > Mertan + Aydin, malesef :/

Yok öyle birşey, anlamıyorum nasıl bu kadar kolay yorum yapabiliyorsunuz ? Daha ilk resmi maçına çıktı ve bu haliyle bile Kazım'dan kat kat iyidir Mertan. Kazım'ın şu haliyle hiç bir özelliği yok. Ha futbolu dışında seviyorum kendisini sempatik baya takımdakilerle de çok iyi anlaşıyor ama futbolu malesef sıfır.

Cevap: #48 Mertan Caner Öztürk

Maçta herkes gemisini kurtarmaya çalıştı 8-10 tane bencil adamın yanında gençler nası gostersin kendini

iki üç sene sonra fayda sağlayabilir

Çok ama çok beğendim. Gerçekten kaliteli. Umarım ligde de oynatırdı ya 11'e kapak atar ya da Kazım'ı kendine getirir.

Maçta düşündüm de altyapıdan böyle kaliteli bir de sol ve sağ bek çıksa çok güzel olur. Özellikle Servet'in hatalarını bu maç ilk kez forma giyen 16 yaşında x adlı bir kardeş yapmış olsa yemin ederim yüreğim gam yemezdi. Ayağındaki topu verme be arkadaş.

Sabri iyiydi diyor arkadaşlar da rakibin hangi atağında topu kaptı sadece yanında koştu. Kendi önüne düşen topu kaptırdı. Sürekli Sabri ya noldu süratine? Koştu koştu her seferinde Soner'e kaptırdı topu.

bu garibe neden pas atmadılar ya bende anlamadım...ilk yarı adam oturup ağlamadı ya şükredelim...

Muslera, Eboué, Semih, Ujfalusi, Hakan, Emre, Melo, Selçuk, Mertan, Elmander, Sercan 11'iyle çiktigimiz zaman Mertan patlamayi yapabilir...

Yaninda Ayhan, arkasinda Sabri olunca haliyle top gelmiyor.

Cok gizlenerek oynadi. Belki yanindakiler top vermemis olabilirler ama kendisi de almak icin cok caba sarfetmedi. Ancak, ayagina top geldiginde bir kalitesi oldugunu gosterdi.

İlk macıydı bu beyler sakin olalım.

Macera yeni başladı :)

vallah bence fizik olarak da cok saglam bir oyuncuya benziyor.

ben begendim. insallah aydin yilmaza verilen sans buna da verilir.

Gerci aydin yilmaza verilen sans bana verilse, ben bile profesyonel futbolcu olurdum :asd:

Çok ama çok beğendim. Gerçekten kaliteli. Umarım ligde de oynatırdı ya 11'e kapak atar ya da Kazım'ı kendine getirir.

Maçta düşündüm de altyapıdan böyle kaliteli bir de sol ve sağ bek çıksa çok güzel olur. Özellikle Servet'in hatalarını bu maç ilk kez forma giyen 16 yaşında x adlı bir kardeş yapmış olsa yemin ederim yüreğim gam yemezdi. Ayağındaki topu verme be arkadaş.

Sabri iyiydi diyor arkadaşlar da rakibin hangi atağında topu kaptı sadece yanında koştu. Kendi önüne düşen topu kaptırdı. Sürekli Sabri ya noldu süratine? Koştu koştu her seferinde Soner'e kaptırdı topu.

mert çetin baltanın yedeği olur şu haliyle.çağlar iyi değil. hüseyin tokmak ise gelecek vaadediyo zaten...ama bizim genç stoperler iyi sadık ve emrecan : )

Kadroda Melo, Ujfa, Selçuk gibi oyuncularla oynasa kendini gösterebilirdi.. Bu egoistler yüzünden koca 90 dk. adını duyamadık..

ilk yarı neredeyse hiç pas alamadı, ikinci yarı topla daha fazla oynadı ama pek iyi değildi.Aslında beklediğimden kötüydü.Ama Fatih Hoca güvenip şans verdiyse kesinle umut vardır bu çocukta, bekleyip göreceğiz .

top almaya gelmedi. beklentim daha fazlaydı.

okan dericiyi beğendim.

berkin fena değildi.

Abicim rahat olun sabır lazım biraz bu çoçuklar daha gencecik önleri açık ama biz millet olarak bir anda göklere çıkartıp bir anda yerin dibine sokma onusunda ilk sıralardayız.

Emre Çolak içinde aynı şeyler oldu daha fazla örnek vermeye gerek yok.Bu çoçuklar daha profesyonel değil , profesyonelliğe ilk adımları gelip profesyonel gibi yorumlar yapmayın.

Fizik,mentalite vs vs bu çocular daha yolun başında gelişecek çok yönleri var.Biz futbolu bırakma yaşına gelip profesyonel olmayan adamlara katlandık senelerce.Bırakın da bu çocuklar rahat rahat kendilerini bulsunlar.

Bence kaliteli adam, fazla öne çıkamamış olabilir maçta ama yaptığı assist çok akıllıydı.

İşte bu takımın kaptnı olacak adamın bu pozisyonda Mertan'a topu verip onun gelişmesine katkı sağlaması gerekir.Ama Büyük Kaptan Ayhan(!) ne yapıyor ? Sola çekip şut çekiyor.Aklı sıra gol atıp kendini kurtarıcak.İşte bu hareketiyle bile takımda yeri olmadığı ne kadar belli

adszui.jpg

erman toroglu musunuz kardesim dondurup yorum yapiyonuz

piero boyz

alin pozisyon

Galatasaray-Adana Demirspor Gol Engin [url]www.sporkonus.com - YouTube[/url]

pas vermeye imkan var mi bir daha bakin. defanstaki adam o kadar iyi kapatmis ki pas degil ordan sinek gecmez

calimdan sonrasinin mumkunati yok da, topu alir almaz ayagini dondurup gereken siddette pas verebilecek olsa banko verirdi. adam rakibi ekarte edip direkten donen sut cekmis millet pas derdinde. LA CIKIN SIZ OYNAYIN O ZAMAN

Anca tek pasla geçerdi o top oradan. Çalımı attıktan sonra o topun oradan geçirmesi çok zor.

Geri
Üst Alt