#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan C.Öztürk

hemen show mhow demeyin :) pat diye kimse kimseyi 11 'e koymaz 18 kişilik kadroya alınsın aydın yerine....izlemedim ama söylediginize göre iyimiş :)

Abarmtmayın yahu hemen. Bu abartmalar oyuncuya zarar. Son 15 dakikada takım 2-0 önde ve bir hazırlık maçında bunları yaptı. Yetenekli olduğu açık ama henüz erken.

Abartmaya lüzum yok. Önünde daha çok yol var tabiiki. Ancak, Aydın'ı kenarda bekleteceğimize bu adam beklesin daha iyi.

Anıl'dan bi bok olmazdı zaten

Nasıl olmaz Çağlar ? Hız desen var, bitiricilik desen var, teknik desen var, oyun zekası desen var, fizik desen var. Zaten ligde oynadığı maçta da çok iyi oynayıp golünü atmıştı.

Sonra bir daha da şans vermediler adama.

Niye adamlar aldı Cem Sultan'ı çatır çatır oynatıyor

Cem Sultan zaten kaçtı gitti bizden.

Solda Berkin, sagda Mertan.

Hayali bile güzel.

Derbi değil de 2-3 farklı öne geçtiğimiz maçlarda 20-30 dk oynatılsın.

Devre arası almamız gereken böyle bir adam.Çatur çutur adam geçip dip çizgide ortayı patlatmalı

Kapatmistim ya. Merak ettim simdi bu cocugu. Gercekten o kadar iyi mi yahu?

:tiphat:

serdarda aydin gİbİ umursamazin tekİ .mertani Çok İzledİm dedİĞİm gİbİ hirsiyla bİle İŞ yapar.
Altyapıdan gelen futbolcularda iki şey olmalı 1-azim,hırs 2-fizik bunlar oldu mu herşey sonunda gelir inş Mertan ın da ismini daha çok duyarız.

Yedekte oturabilir,bazi maclarda oyuna girer.

öyle direk alip ilk 11 de baslatmak sacma olur.

Videolardan anladığım kadarıyla bu çocukta fizik var. Bu yüzden erken adapte olabilir. Serdar ve türevlerinin en büyük eksikliği fizik olayıydı, o yüzden çabucak sönüverdiler. Ama bu çocuk gerçekten bizim için bir şans olabilir.

Geri
Üst Alt