#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan Caner Öztürk

Umut=lesh

Maçı izlemediğin için yorumlar çok komik duruyor, farkında değilsin.

Umut=lesh

Maçı izlemediğin için yorumlar çok komik duruyor, farkında değilsin.

Maçı izlemediğimi zaten belirttim de senin beynin nasıl çalışıyor ben hala anlayamadım. Bir hareketi yorumlamakla maçı izlemek arasında nasıl bağlantı kurabilir insan? Mantıklı yorumlar yapabilmek lazım, sadece okumak değil algılayabilmek lazım.

evet umut=lesh

Maçı izlemediğimi zaten belirttim de senin beynin nasıl çalışıyor ben hala anlayamadım. Bir hareketi yorumlamakla maçı izlemek arasında nasıl bağlantı kurabilir insan? Mantıklı yorumlar yapabilmek lazım, sadece okumak değil algılayabilmek lazım.

Belirttiğini biliyorum zaten ondan öyle söyledim.Ama şimdi beynin bir an durmuş mu diyeyim senin cevap verdiğin gibi ondan böyle malca cevap veriyorsun.

Oyundan düşmüşmüş videoya göre bilmem kaçıncı dakikalar arası.Yok son hareketi yapınca millet bir tarafının kalktığını düşünürmüşmüş felan.Alakası yok.Maçın akışına göre herkes o son saniye o hareketi bekledi ondan.O da yaptı.Videoya göre yorum yaptığın için hakikatten komik farkında değilsin.Olay bu

saka yaptim kizmazsin onura kizdigin gibi inç

Belirttiğini biliyorum zaten ondan öyle söyledim.Ama şimdi beynin bir an durmuş mu diyeyim senin cevap verdiğin gibi ondan böyle malca cevap veriyorsun.

Oyundan düşmüşmüş videoya göre bilmem kaçıncı dakikalar arası.Yok son hareketi yapınca millet bir tarafının kalktığını düşünürmüşmüş felan.Alakası yok.Maçın akışına göre herkes o son saniye o hareketi bekledi ondan.O da yaptı.Videoya göre yorum yaptığın için hakikatten komik farkında değilsin.Olay bu

Ben oyundan düşmüş demedim, videoda bütün hareketleri 80'e kadar ondan sonra oyundan düşmüş gibi gözüküyor videoda ama maçı izlemediğim için bilemeyeceğim dedim. Hani bir yerinden atacaksan bari ağzını kullan.

Aynen, herkes ondan Ronaldo gibi o çalımı yapıp gol getirecek orta açmasını bekledi. Hayır, bari yazdığını bir mantık çerçevesinde değerlendir, ulan ben çocuğu hazır yakalamışım laf sokmaya çalışıyım derken yazdıklarının bir anlamı, okunabilitesi olsun.

Hayatımda ilk defa "herkes o son saniye o hareketi bekledi ondan." kadar Hayri'nin deyimiyle hrboca bir yorum görüyorum.

Adamın beyni algılamıyor beyler dediği gibi.

Belirttiğini biliyorum zaten ondan öyle söyledim

Dediğim halde

Hatta

Oyundan düşmüşmüş videoya göre bilmem kaçıncı dakikalar arası.

Dediğim halde

Ben oyundan düşmüş demedim, videoda bütün hareketleri 80'e kadar ondan sonra oyundan düşmüş gibi gözüküyor videoda ama maçı izlemediğim için bilemeyeceğim dedim.

Aynısını deyip beni atmış gösteriyor.PES

Aynen, herkes ondan Ronaldo gibi o çalımı yapıp gol getirecek orta açmasını bekledi. Hayır, bari yazdığını bir mantık çerçevesinde değerlendir, ulan ben çocuğu hazır yakalamışım laf sokmaya çalışıyım derken yazdıklarının bir anlamı, okunabilitesi olsun.

Tabi onu bekledi.Maçın son saniyesi zaten.Oraya kadar iyi götürmüş.Arkası dönük ama bi şekilde içeriye doldurması lazım.Kornerde bütün takım gelmiş.Dakika 90 zaten.Ondan sonra maç bitiyor.

Neresini algılayamıyorsun hayret.

Beyin muhabbetine sen girdin alınma şimdi.İşim gücüm yok senin yazdığın malca bir yorum için fırsat kollayacam.Hayır öylesine takılmak istedim.Herkes sana laf sokarken.

He sen yukarıda adama cevap veremediğin için bana saldırdın neyse sağlık olsun.

Son hareket gerçekten Barış Özbek kokuyordu ama bu yüzden yargılamak olmaz. İlk maçında çıktı sorumluluk aldı Benfica gibi bir ekip karşısında.. Ve herkesin hem fikir olduğu bir nokta var ki geleceği parlak..

Adamın beyni algılamıyor beyler dediği gibi.

Dediğim halde

Hatta

Dediğim halde

Aynısını deyip beni atmış gösteriyor.PES

Tabi onu bekledi.Maçın son saniyesi zaten.Oraya kadar iyi götürmüş.Arkası dönük ama bi şekilde içeriye doldurması lazım.Kornerde bütün takım gelmiş.Dakika 90 zaten.Ondan sonra maç bitiyor.

Neresini algılayamıyorsun hayret.

Beyin muhabbetine sen girdin alınma şimdi.İşim gücüm yok senin yazdığın malca bir yorum için fırsat kollayacam.Hayır öylesine takılmak istedim.Herkes sana laf sokarken.

He sen yukarıda adama cevap veremediğin için bana saldırdın neyse sağlık olsun.

O cevap verilecek bir şey yazmamış Onur. Sadece hakaret etmeye çalışmış, internet üzerinden hakaret etmeye çalışan adama cevap vermem. Gereksizdir çünkü, takmadığım, tanımadığım adama zaten cevap vermem, yersizdir çünkü.

Ağır çıktıysam kusura bakma, ben sözümün arkasındayım ama. O hareketin yanlış olduğunu düşünüyorum, bütün genç oyuncu fanboyları da atlasın diye "malca" yazdım. Arkandaki oyuncuyla aranda 1,5-2 metre fark varken ki adam arkandan gelmeyi en baştan bırakmış zaten öyle bir hareket yapmamalısın. Zaten fizikli, sırtını koysaydı rahatlıkla dönebilirdi bence.

Benim niyetim hakaret etmek değil kendin kaşındın renktaş. Bu çocukları kazanmamız lazım senin gibi hakaret edip kaybediceksek daha çok yolumuz var o zaman ( Mutlaka forum, sözlük tarzı şeyler takip ediyorlardır). O konuya da girersem şimdi sabaha kadar tartışırız. Yarın işe gideceğim geldiğimde konuşuruz.

---iyi topçuyu bir kere seyretsen anlarsın...riberyi ilk rize maçıydı galiba süper adam demiştim,ardayı luce zamanında perez ile hazırlık maçında arkalı önlü oynarken seyretmiştim hayran kalmıştım...mertcan da kesinlikle cok iyi...semih kaya gibi formayı her an kapabilir...

---iyi topçuyu bir kere seyretsen anlarsın...riberyi ilk rize maçıydı galiba süper adam demiştim,ardayı luce zamanında perez ile hazırlık maçında arkalı önlü oynarken seyretmiştim hayran kalmıştım...mertcan da kesinlikle cok iyi...semih kaya gibi formayı her an kapabilir...

riberynin iyi oldugu belliydi zaten harun agha tac cizgisinin orda ucan tekmeyle top kontrolu yapmisti ilk macinda

mertan forma kapamaz . fosumtrak kalcak gibi geliyo herif

gözümüzde büyütmeyelim.öyle yapınca şımarıverir salar kendini.çıksın aslan gibi oynasın son 15-20 dakika geliştirir kendini.

Videoyu simdi izledim.

Zaten kanat oyuncuları için şans diye birşey yoktur. Kumaşı iyiyse herzaman belli ederler kendilerini.

Bu cocukda kumaş olduğu çok belli.

Süratli, Ayaklarına hakim, Baskılı oyun, Top kapma, Oyun okuma ilk maçına göre bu olguları çok iyi derece.

Seneye 7 numaralı formayı alıp sağ kanadın değişilmez ismi olmasını temenni ediyorum.

bence benfika maçında denersek pişman olmayız

Rüyamda gördüm bu adamı fb maçında yardırıyordu.

Geri
Üst Alt