#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan Caner Öztürk

Berkin ve Mertan Aydın yerine yedekte otursa çoktan bir yerlere gelmişlerdi.Hatta yavaş yavaş biz bir yerlere getirme potansiyeline girmişlerdi.Neyse hayırlısı olsun.Yine ah vah etmeyelim de.

idmanda_iki_genc_cf26c_800.jpg

mertan antrenmanda ! bugün takımla birlikte çalışmış.

artık a takımda dyebiliriz.darısı berkinin başına.

Süper Lig seviyesindeki tek oyuncumuz A2'den. Aydin-Emre-Riera'yi kesmesi lazim.

Hala aydını görüyorum arkadaş yaaaaa.

Hala aydını görüyorum arkadaş yaaaaa.

Aydinin øzguveni yok kardes yaa. Ben IBB'den geldigi sene Aydin'dan acayip umutluydum, bir kendini gøsteremedi cocuk. Genc Aydin yeteneklide, yetenegini sahaya yansitamiyor malesef.

Mertan insAllah Aydin gibi sønmez. cikar Semih gibi yildiz olur insAllah.

Herkes gider Aydın kalır:Z14:

Resmi siteden antreman fotoğraflarına bakarken Mertan'ı görünce çok sevindim.Artık A takımda diyebiliriz heralde.Umarım şans bulur.Emre Çolak gireceğine Mertan girsin oyuna artık.

Aydın girecegine Mertan girsin oyuna artık.

Bence bu Aydinin islerini bi arastirmak lazim.

Bu kadar yeteneksiz,gereksiz ruhsuz oyuncu ve ayni zamanda tarihimizde en cok sans verilen oyuncusudur kendisi.

Mertan belki diger yetenekler gibi elimizde patlaya bilir,ama en azindan Futbolu biliyor,yani pas verince bos alana kaciyor,sirti dönül oynaya biliyor,rakibin üstüne üstüne (Aydin ise rakibin icine giriyor) gidiyor felan.

Ama eger Semih gibi g.tü yerlerde kalirsa,cok calisirsa,cok iyi biri olur,bundan süphem yok.Fizigide saglam gözükiyor,masallah.

yalnız 17 numaralı berkin lan...bu bebe harbi yetenekli :o

sergen umarım yaşın arttıkça senin bu gençlere olan sevgin,sempatin de artmaz.

Resmi siteden antreman fotoğraflarına bakarken Mertan'ı görünce çok sevindim.Artık A takımda diyebiliriz heralde.Umarım şans bulur.Emre Çolak gireceğine Mertan girsin oyuna artık.

Emre Çolak da girse keşke.Aydın gireceğine Mertan girsin.

Geri
Üst Alt