#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan Caner Öztürk

Kendisi önümüzeki yıllarda Galatasarayın, milli takımın ve kuvvetle muhtemel avrupada transfer olacağı takımın bir numaralı sağ açık oyuncusu olacaktır. Ancak F.Terim bizde olduğu müddetçe. Kazım, Aydın, Sercan, Riera, Engin, Sabri, Eboue, Ayhan, Servet, Gökhan, Balta hepsi birden sakatlanmadığı müddetçe zor görür sağ açığı. hoca inat!!!

Kendisi önümüzeki yıllarda Galatasarayın, milli takımın ve kuvvetle muhtemel avrupada transfer olacağı takımın bir numaralı sağ açık oyuncusu olacaktır. Ancak F.Terim bizde olduğu müddetçe. Kazım, Aydın, Sercan, Riera, Engin, Sabri, Eboue, Ayhan, Servet, Gökhan, Balta hepsi birden sakatlanmadığı müddetçe zor görür sağ açığı. hoca inat!!!
FT olmasaydı Mertan hakkında bu kadar kesin konuşabilecek miydin?

"Aydın oynayacağına ........ oynasın" cümlesindeki noktalı yere kimler geldi kimler geçti hala adam bu takımda.

sıra onun.

Biraz daha bekletir hoca.. Emre'yi tam oturtmadan 11'e Mertan'a sans vermez diye düsünüyorum.. devre arasina kadar sans bulamaz Emre'nin bügünki performansindan sonra diye düsünüyorum.

Yavas yavas gençleri takima monte edecek hoca... Emre ve Semih devre arasina kadar oynasin, iyi oynasin, en kral'indan 2 transfer :D

mertan trabzon maçında kadroda olcaktır en azından.

Semih'i kazandık Emre'yi kazandık inanıyorum ki Mertan'ına kazanacağız umarım Trabzon maçında şans bulur.

Yavaş yavaş her şeyin sırası var Fatih Hoca yine doğru bir maçı bekler ve o maçta şans verir kendisine

merthan için daha erken bence, Terim sırası geldiğinde ona da şans verir.

Bir an önce monte edilmesi lazım. Erken falan değil Avrupa'da bu yaşta adamlar çatır çatır top oynuyor. Girsin 15 dakika 20 dakika bi oynasın yavaş yavaş ısınsın. Riera'yı bekleyeceğimize...

Aslinda 442 oynayacaksak sol'da Emre, sag'da Mertan oynasa ne müthis olurdu dimi? :D

Beckham ve Giggs'in Man UTD'da kanatlari genç yasta teslim aldiklari gibi. :D

Kazım yerine de Mertan'ı monte ettik mi takımımız oldukça genç ve dinamik olacak. Kazım'ı fener maçları hariç yedek tutmak lazım zaten :D

Erken diyenler neye dayanarak erken diyor anlamadım, yedekte Aydın duracağına Mertan dursun. Daha kötü oynaması mümkün olmadığı için bir problem olmaz :D Erken skor bulduğumuz maçlarda ikinci yarı oyuna girsin en azından.

erken olduğunu fatih terim düşünüyor ki en kısıtlı kaldıgımızda da kadroya almıyor. ben de bir şans verilmesi taraftarıyım ama a takımla idmanlara çıkıyor terim ve heyeti daha iyi biliyordur ..

ayrıca semih ve emreye göre çok farklı mertan . semih çeşitli takımlarda kirada oynayıp pişti , emre ise 3 sezondur a takımda oynayıp yer yer şans buluyordu.

Fatih Hoca bilir, kimi ne zaman sahaya süreceğini sıkıntı yok Mertan'ında sırası gelecek..

Ne zaman oynayacak merak ediyorum? Emre Çolak-Semih Kaya-Mertan Caner ÖzTürk Fatih hoca şu üçlüyü ilk 11'e oturtsun varsın şampiyon olmayalım razıyım.

Semih ve Emre'nin takıma dahil olma sürecindeki mükemmel zamanlamaları gördükten sonra Mertan konusunda da gerekli adımı zamanı gelince atacağından eminim Fatih Terim'in.

Fatih Terim, Semih'ten bahsederken Mertan'a da değindi. Özel çalışmalar yaptırılıyormuş fizik ve teknik olarak. Zamanı gelecektir gibi bir şeyler dedi.

Emre Çolak'i 2 hafta daha oynatip, devre arasi'ndan sonra yavas yavas sira Mertan'a gelecektir, Aydin'in dönemi de bitecektir ayni zamanda.

Geri
Üst Alt