- 18 Temmuz 2009
- 81.711
- 238.598
- 5.093
Gsevgisi mi neydi
Öyle bir şey yok demiş.
Sakat/dinlendiriliyor olayı kolpa şu an.
Öyle bir şey yok demiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irfan gayfeci ile bir alaka si var bu isinG.sevgisine guvensem de taylanin birden kesilmesi tuhafa..sene başından beri en istikrarlı kim desen akla direk Taylan gelir 1-2 maçlık vasat oyunla veya tartismalarl hocanın kızağa çekmesi mantıklı gelmiyor ..
Irfan gayfeci ile bir alaka si var bu isin
Irfan gayfeci ile bir alaka si var bu isin
Baktım şimdi. İyileşti demiş. Nüksetme riski olan bir rahatsızlık deniliyor. O yüzden oynatılmıyor olabilir.Gsevgisi mi neydi
Öyle bir şey yok demiş.
Çoktan dediği için kolpa dedim zaten söylentilere.Baktım şimdi. İyileşti demiş. Nüksetme riski olan bir rahatsızlık deniliyor. O yüzden oynatılmıyor olabilir.
Taylan pisfan'ın yanında dursa haklı olabilirdin üstad fakat hemen takipten çıkmıştı Oğulcan ile birlikte. Tepkisini koydu yani. Nasıl bir alakası olabilir ki?
Valla yaninda olma degil o donemde birseyler olmus olmali hoca ile ki sanki performansina da yansitti bunu ve kesik yediAçıkçası hiç aklıma gelmemisti.. Alanya maçı transfer döneminden 10 gün sonra oynandı öyle birşey olsa daha önce çıkardı kokusu diye dusunuyorum bir de taylanin o göt için hocayı karşısına alacağını sanmiyorum
Gsevgisi mi neydi
Öyle bir şey yok demiş.
müzmin sakat diyebilir miyiz kendisi içinLig sonuncusu diye dinlendiriliyordur herhalde
Umarım aramayız
müzmin sakat diyebilir miyiz kendisi için