#48 Taylan Antalyalı

G.sevgisine guvensem de taylanin birden kesilmesi tuhafa..sene başından beri en istikrarlı kim desen akla direk Taylan gelir 1-2 maçlık vasat oyunla veya tartismalarl hocanın kızağa çekmesi mantıklı gelmiyor ..

Böyle bir sakatlık varsa ve çok fazla dillendirilmesini istemiyorsak bize yakın kaynakların yalanlaması gayet normal. ''Evet Taylan Pubis oldu'' diyecek halleri yok. Tabi inşallah böyle bir şey yoktur o ayrı mesele.

Irfan gayfeci ile bir alaka si var bu isin

Açıkçası hiç aklıma gelmemisti.. Alanya maçı transfer döneminden 10 gün sonra oynandı öyle birşey olsa daha önce çıkardı kokusu diye dusunuyorum bir de taylanin o göt için hocayı karşısına alacağını sanmiyorum

Başta Taylan Fegh olmak üzere oynamadığından beri adam akıllı top yapamıyoruz takım zevk vermiyor, derhal 11'e dönmeliler.

taylan/fegh - maçına göre donk oynamadan top felan oynayamayız.

ilk yarıdaki pas oyununu daha dinamik oyuncularla geliştirmemiz lazımdı.

Taylan pisfan'ın yanında dursa haklı olabilirdin üstad fakat hemen takipten çıkmıştı Oğulcan ile birlikte. Tepkisini koydu yani. Nasıl bir alakası olabilir ki?

Açıkçası hiç aklıma gelmemisti.. Alanya maçı transfer döneminden 10 gün sonra oynandı öyle birşey olsa daha önce çıkardı kokusu diye dusunuyorum bir de taylanin o göt için hocayı karşısına alacağını sanmiyorum
Valla yaninda olma degil o donemde birseyler olmus olmali hoca ile ki sanki performansina da yansitti bunu ve kesik yedi
Tabi sadece bir fikriyat benimkisi

Lig sonuncusu diye dinlendiriliyordur herhalde
Umarım aramayız

sahada g.tunu yirtmayan taylan olmayinca takim savunmada zaafiyetler veriyor iste.

gedson ve etobo cikip belhanda ve taylan girmelidir.

Bu herf vazgeçilmeyecek derecede takım için ne dir bunun son durumu? Pubis mubis diyolar alsınlar belhandacılardan bari bir işe yarasınlar.

bir tane allah'ın kulu da sormuyor hocam taylan neden oynamıyor diye

Geri
Üst Alt