#48 Taylan Antalyalı

Galatasaray´da oturmus bir oyun sistemi var/vardi o yüzden Taylan´in görevi sadece mümkün oldugunca mümkün oldugunca hizliu topu ileri istasyona tasimak oluyordu. Taylan aynisini Milli Takimda yapmak istediginde, verimli pozisyon alinmadigi icin top kayiplarina sebebiyet veriyor paslari.

Milli Takim´in kaliteli defans oyunculari var, herkes topun arkasina gecip mücadele ediyor, ancak bir oyun plani, bir sistem bir yerlesim yok.

yanlış yerde oynatıldığı için bu kadar kötü gözükmüştür.

fatih terim zaten taylan'ın o bölge oyuncusu olmadığını kanıtladı. şenol neyin peşinde anlamak güç.

neyse çok da önemli değil hafta sonu iyi oynasın da.

Demek ki Fatih hocam kendisinden alınabilecek max verimi alıyormuş :) Cumartesi için çok ihtiyacımız var Taylan'a
Hep diyorum kadro kalitemiz iyi degil ve en cok ortasahamiz kotu diger bolgelere kiyasla. Iyi bile diyebilirim bulundugumuz sira ve aldigimiz puan acisindan. Rakiplerimizi ortasahalarini yaz bir de bizimkileri ucurum cok buyuk. Ha bir daha yazalim, zira kazandigimizda da yazmistim. Taylan bizim gibi bir takimin 11 oyuncusu degildir. Rotasyon olur en fazla.

Zamanında abdullah avcı döneminde prime selcuk dağılıp gitmişti milli takımda sürekli yedek olması niye kadroya giremiyor vs baya tartışılmışti hatta maç sonu bi röportajda selcuk baya ağlayacakti nerdeyse. Şimdi aynı mevzular taylanda da yaşanıyor inşallah bu sefer en zararsız şekilde atlatırız bu dönemi.

Şenolun kendisini yanlış kullanmasını geçtim kendisinin de vücut dili diğeri Galatasaraylı oyuncular ile ayak uydurmuş durumda. Sahaya boynu bükük bir şekilde adım atması Özetliyor bir çok şeyi aslında. Luyindama, Donk, Linnes vs. gibi oyunculardan farkı kalmamış pek.

dün oyuna alinmasiyla birlikte söyledim bu maçin dönecegini ve öyle de oldu. Ozana attigi Pas ve gerisinde yaptigi gereksiz faul Letonyanin golünü getirdi. Objektif olmak lazım.

Amatör dopcu gibiydi dun. Seviye falan demeyelim, letonyanin seviyesi ne ki?

Yanlis pozisyonda oynadigi icin olabilir ama

savunma önünde oynadığı maçlarda gayet faydalı oluyor bu sezon, buna istikrarlı bir şekilde devam edebilir mi bilemem ama dünkü maçtan dolayı olumsuz konuşmak aptallık biraz

Dün Hakan Mert ve Caglar disinda oynayan oyuncu yoktu onu Bizde biliyoruz da Irfan olayindan sonra Taylanin performansi yerlerde oldugunu görmemezlikten gelmek de doğru değil açıkçası. + Terim ile bir olaylar da oldu onu tam anlayamadik bence

Geri
Üst Alt