Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Bir tane olumlu hareketi yoktu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep diyorum kadro kalitemiz iyi degil ve en cok ortasahamiz kotu diger bolgelere kiyasla. Iyi bile diyebilirim bulundugumuz sira ve aldigimiz puan acisindan. Rakiplerimizi ortasahalarini yaz bir de bizimkileri ucurum cok buyuk. Ha bir daha yazalim, zira kazandigimizda da yazmistim. Taylan bizim gibi bir takimin 11 oyuncusu degildir. Rotasyon olur en fazla.Demek ki Fatih hocam kendisinden alınabilecek max verimi alıyormuşCumartesi için çok ihtiyacımız var Taylan'a
En kolayı topçuyu kötülemek.Abi bu adam haftalarca takımı sırtladı ara sıra kötü oynama lüksü olsun bi zahmet.2. lig topçusu lafları yakışık almıyorIkinci lig topçusu
Ikinci lig topçusu dediğim bizim Anadolu topçusu işte istikrar 0En kolayı topçuyu kötülemek.Abi bu adam haftalarca takımı sırtladı ara sıra kötü oynama lüksü olsun bi zahmet.2. lig topçusu lafları yakışık almıyor
Dün futbol anlamında bir şey göremedim iki tane kötü takım vardı sahada.Dün Okayla Ozan top mu oynadı da suçlu Taylan oldu?