#48 Taylan Antalyalı

Hepimiz Taylaniz ulan

Bu lafim medyada ki serefsizlere!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Taylan özelinde ise topluma şu anki konjonktüre yani hale uygun davranmamış muhtemelen ileride bunun sıkıntılarını çekecektir diyorum.

Hocam Taylan ilerde ne sıkıntı çekebilir? Türkiye'de top oynamamak mı? Milli takıma girmemek mi? İlkay Gündoğan, Mesut Özil gibi örnekler varken Taylan için inşallah bunun sıkıntısını çeker diye temennide bulunmak istiyorum.

Ben ırkçı bir söylemde bulunsam ya da cinsiyet ayrımcılığı yapsam; tepkiniz ne olurdu?

Hem ırkçı söylemde
Hem cinsiyetçi söylemde
Hem de faşist söylemde bulanacaksın

Sonra nerede kaldı düşünce özgürlüğü diyeceksin

Keza düşüncenizi de söylüyorsunuz, belirtiyorsunuz
Lakin tepki görünce hemen düşünce özgürlüğü diyip sıyrılmaya çalışacaksınız o sizin hem düşünce hem de teorik bilgi yetersizliğinizdendir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kadar ilerici bir insan oldugunu kanitlayarak, avrupaya 8 milyon euroya transfer olmayi hakketmis oldu Taylan.

Hocam adam önce profile böyle bir fotoğraf koydu sonra sildi veya silmek zorunda kaldı, doğru mu? Bu bile şu anda yaşadığı sıkıntıyı gösterir. Ben eminim şu anda (ki bilerek bile yapmamış olabilir) nereden bulaştım şu işe diyordur kendisi. Ben Taylan'ı severim oynamasını da isterim kimin neyi savunduğu da zerre umurumda değil ama belki misal takım içinde buradaki arkadaşların bahsettiği mağara adamlarından var yani bilmiyorum ama belki vardır belki bir tepkiyle karşılaşır. Bu tepkinin illa da bir söylem olmasına da gerek yok bir soğukluk bir uzak kalma gibi bir durum bile canını sıkar. Belki rakip takım taraftarları sırf moral bozma amacıyla bunu kullanacaklar gündeme getirecekler bu yönde tezahürat yapacaklar belki kariyeri etkilenecek bilemeyiz. Bu adamın yaptığı normal bir şey belki ama konjektüre göre ilerde sıkıntı yaşayabilir, yapmasa kendi adına daha iyi olurdu.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam adam önce profile böyle bir fotoğraf koydu sonra sildi veya silmek zorunda kaldı, doğru mu? Bu bile şu anda yaşadığı sıkıntıyı gösterir. Ben eminim şu anda (ki bilerek bile yapmamış olabilir) nereden bulaştım şu işe diyordur kendisi. Ben Taylan'ı severim oynamasını da isterim kimin neyi savunduğu da zerre umurumda değil ama belki misal takım içinde buradaki arkadaşların bahsettiği mağara adamlarından var yani bilmiyorum ama belki vardır belki bir tepkiyle karşılaşır. Bu tepkinin illa da bir söylem olmasına da gerek yok bir soğukluk bir uzak kalma gibi bir durum bile canını sıkar. Belki rakip takım taraftarları sırf moral bozma amacıyla bunu kullanacaklar gündeme getirecekler bu yönde tezahürat yapacaklar belki kariyeri etkilenecek bilemeyiz. Bu adamın yaptığı normal bir şey belki ama konjektüre göre ilerde sıkıntı yaşayabilir, yapmasa kendi adına daha iyi olurdu.

Zalimlere sessiz kalmak zulümlerine ortak olmaktır. Başıma bir şey gelmesin, başım ağrımasın, sessiz kalmak en iyisi dediğimiz için bugün bu ülkede rejim sıkıntısı yaşanıyor. Bencilliğimizden. Hayata karşı dik durmak bu dünyada insanın en büyük sermayesidir. Kıymeti çok büyüktür.

insanların kişisel tercihleri gram umrumda değil, kim kiminle sevişiyorsa sevişsin bize ne arkadaşım?

fakat dünyada başlayan bu lgbt övme ve normalleştirme furyasına tamamen karşıyım.

- lgbt
- lgbti
- lgbt+ plus vs. örgüt gibi çoğalıyorlar.

ve bunun doğal biyolojik evrim olduğunu düşünmüyorum. e şimdi biz bunları söylediğimiz için homofobik oluyoruz, nerede kaldı düşünce özgürlüğü??

ayrıca profesyonel bir oyuncunun, kendi kariyeri ve ailesi için, herhangi bir ideolojik paylaşımda bulunması tamamen saçmalıktan ibaret. akılcılık herşeyden üstündür.

sen kavramlari brbrne karistirmis kendni akilli sama fasist bir bireysin ve ne kadar cogalma meraklisiymissin umarim evrimdeki gorevin olan adaptasyona uyumsuzlulugun sayesinde bir an once elenirsin

orgutlenme bu ulkede var olsaydi basimizdaki rejim bizi her gun domaltip irzimiza gecip sonra bunu yapmiyomus gibi davranmazdi. Pasif yalakalar sizi

yaşamak cesurların hakkı taylan
sıkıntı yok
mücadeleye devam

hepsini gömeceğiz

adamın morali niye bozulsun kariyeri niye etkilensin kuran kursunda 7 yaşındaki çocuğa mı hallenmiş, garibanın malına mı çökmüş, pudra şekeri mi çekmiş burnuna, milletin parasını zimmetine mi geçirmiş ne yapmış!!

Belki çok uber bir teoridir ama kesinlikle bu konuda kendi yorumumu katmadan yazıyorum.

Ekşide de okumuş olabilirim.

Eleman diyor ki bu lgbt vs. eşcinselliğin çok yaygınlaştırılması ayrıca özellikle yaşlılarda covidin etkileri vs düşünüldüğünde diyor. Bu büyük büyük patronlar dünya nüfusunun çoğaldığını üretilen ürünlerin tüketimi karşılamayacağı ve nüfusun çoğaltılmaması hatta azaltılması için bilinçli yapılan şeylerin olduğundan bahsediyordu. Netflix de normalin üstünde eşcinsel sahneleri vs. de buna örnek olarak gösteriliyordu.
Direk etkisini göremezsin belki ama bu bilinçaltı olayları vs ile uzun vadede sonuç alınır gibi sanki.

Neyse böyle bir şey okumuştum...

Geri
Üst Alt