#48 Taylan Antalyalı

Çok kötüydü. Basit hata yapma lüksü yok Taylan'ın oyuncu profili itibariyle. Baskı altında genelde sıkıntı yaşıyordu ama dün ekstra kötüydü.

Yine de iki tane gollük pas verdi bir Feg'e bir de Pva'ya.

Çöp 1 os. Top çıkaramaz, adam eksiltemez, tempoyu belirleyemez, duran top korner yok, ancak hakkını vermek gerekir ki antrenör selçuk’tan çok şeyler öğrenmiş.

Bu maç özelinde kötü oynuyor olsa bile genel manada TSL şartlarında gayet iyi bir orta sahadır. Takımın da çoğundan daha iyi futbolcudur.

Bugün beni aşırı sinirlendi. Gevşek misin sen ya? Oynasana geçen seneki topunu. Yerini garanti hisseden saçmalamaya başlıyor.

Çok kötüydü bugün. Genel olarak son maçlarda bir düşüşü var. Gitmek mi istiyor nedir yani azıcık iyi çıkış yapana bir haller oluyor ya takımda.

Asla bizde oynayamaz.bizi bir yere götürmez.8 milyon Euro verseler giderken çantasını ben taşırim.

yabancı kısıtlaması olmasa 8 milyona postalardık. avrupa seviyesinde değil. süper ligde idare eder.

herif sakatlıktan çıktı sahada rahat hareket edemiyor. olur o kadar.

gedson gelirse bu da toparlar. çünkü o kadar pres yemez. top rakipdeyken de merkezde rakibi karşılayan bir oyuncu olacağı için yükü azalır ve fazla sırıtmaz.

gelmezse bu yapı ile çökeriz, taylan da çok kötü bir sezon geçirir.

Selçuk abisinin ellerinde bir dünya yıldızı olacağına hiç bir şüphem yok(!)
Geçen sezon az da olsa öne oynamaya çalışıyordu ama selçuk abisi uyarmış olacak ki bu sezon oynadığı birkaç maçta etliye sütlüye dokunmadan yana ve geriye oynayarak istatistik kasmaktan başka bir şey yaptığı yok. Gerçi erzurumspor un rotasyon oyuncusundan ne beklenir ki? Koskoca galatasaray taylan gibilerine kaldı, imparatorumuz sayesinde.

yerli kuralının ekmeğini yiyecek gibi görünüyor
5-6 lira teklif olsaydı da önünü açaydık

Valla tek topla gol pozisyonuna sokabiliyor takımı. Zaman zaman Tugay Kerimoğlu pasları atıyor. Yanında Meloyla oynamadığını unutmamak gerekiyor.

Bu sakatlık sonrası çevikliğinde ciddi gerileme var dönemiyor adam. İyi oynadığında övdüm ancak her maç geriye gidiyor.

Top çalma özelliğini de iyice kaybetmiş çeviklik gidince. E Berkan da top çalmada çok başarısız olunca büyük sıkıntı yaşıyoruz. Olmaz ki böyle.

Geri
Üst Alt