#48 Taylan Antalyalı

Ortada eleştiri filan yok taylan en iyi orta sahamız şu an dedim ve buda orta sahamızın seviyesinin düsük olduğunu gösteriyor dedim kusura bakmayında sizde her oyuncumuzu maradona sanıyorsunuz kerem olmasa belki o köy takimını bile eleyemiyorduk
O köy takımı süper ligdeki çoğu takımdan daha iyi ve sistemli şekilde savunma yapıyordu disiplinli bir şekilde.

Taylan, Cruyff'un "Futbol basit bir oyundur, zor olan basit futbol oynamaktır." sözündeki "basit futbol oynamak" işini en iyi yapan Türk oyuncu bence.

yeni Selçuk inan ama son seneleri gibi olacak yan pas geri pas izlenimi verdi ft antrenmanını 1 sene daha yesin yeterli

Bugün kötü ama bu adam iyi topçu, sadece formsuz diye düşünüyorum. Böyle adamlara kötü oynarken sabredilmeli

Tamam hatalar yaptı ama, ne alaka abi adama yardımcı olan mı var? Tek başına orta sahada kalmış, eşlik eden yok gibi bir şey.

kafası guzel çıkmış galiba maça.Bırak pas vermeyi, bildiğin ayakta duramıyor.

Çok baskı yedi. Yapmazdı bu kadar bariz top kayıpları ama baskı azalınca topladı yine. Biraz dribling yapması lazım öyle durumlarda.

Avrupa maclardan sonra bugün düstü. Sari kartda iyi gecirdi

Marcao sivrizekalısının klasik alanını boşaltması yüzünden maçın başında kart görmek zorunda kaldı

Ilk golde attigi pas disinda cok kotuydu. Rakiplerin bize onde baski yapip basarili olmasinin en buyuk sorumlusu Taylan’in 6 numara isini yapamamasi. Fernando her turlu cikiyodu o baskidan ustelik stoperleride atese atmiyodu.

kötü oynadı ama pası güzeldi. çok iyisini getirecek çapımız yok ama laubaliliğe veya fiziken tükenmeye götürmeyecek kadar bi alternatif de koymalıyız arkasına.

Geri
Üst Alt