Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.779
- 19.387
- 2.193
Büyük oynadı helal olsun 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Niye ismi taylanho yada talyando gonzalez falan olmadığı için mi ??? Gayet yeterli ve iyi bir adam. Kendi adamımızı kötüleme konusunda üzerimizde yok. Başka takımda olsa şuan methiyeler diziliyordu kendisine.Orta sahadaki en güven veren oyuncumuz şu an ve malesef bu orta sahamızın seviyesinin çok aşağıda olduğunu gösteriyor
!!!iyiydi.... ewt......
eleştirmek.icin eleştirmekOrta sahadaki en güven veren oyuncumuz şu an ve malesef bu orta sahamızın seviyesinin çok aşağıda olduğunu gösteriyor
Beynim ağrıdı taylan taylan diye diye.Meraklısına;
![]()
Taylan Antalyalı - St.Johnstone Maçı Performansı
Watch "Taylan Antalyalı - St.Johnstone Maçı Performansı" on Streamable.streamable.com
Ben adamı eleştirmişmiyim okuduğunuzu anlayın önce sonra yorum yapınNiye ismi taylanho yada talyando gonzalez falan olmadığı için mi ??? Gayet yeterli ve iyi bir adam. Kendi adamımızı kötüleme konusunda üzerimizde yok. Başka takımda olsa şuan methiyeler diziliyordu kendisine.
Ortada eleştiri filan yok taylan en iyi orta sahamız şu an dedim ve buda orta sahamızın seviyesinin düsük olduğunu gösteriyor dedim kusura bakmayında sizde her oyuncumuzu maradona sanıyorsunuz kerem olmasa belki o köy takimını bile eleyemiyordukeleştirmek.icin eleştirmek