#48 Taylan Antalyalı

Doru diyosun lakin ben bu taylanın iyi yaptığı bişe göremiyorum hani zincirin halkalarındaki paslı taraf gibi geliyo bana ne 6 ne 8 çok büyük defoları var yav yanına bi gedson koymadığın sürece iyi oynayamaz bu eleman tabi geçen senrki haliyle şimdiki arasında baa fark var
Taylanin ikamesi etebo olunca göze iyi gelmesi çok normal assuncao biraz alışsın formayı alsın Taylan ligde süre zor bulur etebo o kadar yetersiz bir tekniğe sahipti ki Taylan yanında Abdurrahman Çelebi oldu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu herifin yerine oyuncu almak sart. gercekten cok kotu bi topcu. takima hic yakismiyor

Adam olamadı, bugün gördüğü sarı kart halı saha kapasitesinde bir adam hareketiydi.

Kötü hatta çok kötü. Bugün az daha yedirecekti yine klasik golünü. Aynı hata 750 kere yapılmaz

Geçen sene önünde Belhanda - Akbaba vardı tek başına ortasahayı kapıyordun. Bu sene Berkan ve Cica gibi iki mücadeleci adam geldi rahatlaman gerekirken bitiksin. Hoca devre arasına kadar sabreder sonra keser.

Geçen sene iyi yaptığın ne varsa şuan en kötü yaptığın şeyler onlar. Kendine gelmen lazım. Devre arası Avrupa yapmazsan kariyerin ciddi düşüşe geçer.

Bir ihtimal İtalya yada La Liga yaparsan kendini kurtarırsın.

Bence cok kotu degildi. Taylanin cikacagi en yuksek seviye bu kadar ama.

Oynayabileceği bu daha fazlasını beklememek lazım

Yerine iyi bir 6 şart

Okay Yokuşlu hamlesi kiralık da olsa yapılmalıydı en fazla yedek olur Taylan bu durumda ...

Kötü değil çok kötü.

Dün nasıl 90 dakika dayandı hoca buna anlamak güç. Umarım dün 90 dakika oynadı diye Beşiktaş maçında oynatmaz bunu. İlk 11'i zerre hak etmiyor şu an.

Bu kadar düşüş hiç normal değil geçen yıl Josef ile birlikte en iyi oyuncuydu bu sezon tanınmayacak halde. Savunmanın arasına girer top çıkarırdı şimdi almıyor bile. Umarım tez zamanda düzelir.

O kadar kötü ki yanında berkanla cica gibi dinamik 2 adam varken bile sırıtıyo

Dün yine sırtı dönük top kaptırdı sonra ayak koydu telafi etti,eli ayağı dolanıyo birbirine

Vücut koyup,top sürüp,çalım atıp ekarte edemiyo presi ve adamı,ya kaptırıyo yada sağ sol beke veriyo

Bu kadar kısıtlı bi repertuara sahip ön liberomu olur yaw,m sarp bile dribling yapıp arka direkte dönen top tamamlıyodu

Bazi pozisyonlarda cok agir kaldi dun .Ameliyattan dolayi mi bilmiyorum ama bu kadar ağir degildi.

Taylanı ızlerken Mehmet Topalı ızlıyorum sankı duz oyuncu kadroda bulunmalı ama yerıne oyuna bırseyler katan oyuncu sart

zam istediği haberleri doğru heralde

yönetim zam yapmayınca böyle kötü oynuyor olabilir sonuçta TL ile maaş alıyor ve maaşı 200bin € kadar düştü

Her an yüreğimiz ağzımızda izliyoruz ne zaman gol yedirecek ne zaman kırmızı yiyecek diye

rakibe asist olan saçma sapan top kayıpları yapmazdı taylan ve temposu daha yüksektı o kasık ameliyatında ne yaptılarsa artık çocuga

Geri
Üst Alt