#48 Taylan Antalyalı

Kağıt üzerinde oyunu tutmaya çalıştığın bekleyeceğin maçlarda 2 tane merkez orta sahayla defansif özellikleri olan adamlarla sahaya çıkmak mantıklı ama saha içinde Taylan 'ın yaptıklarıyla kağıt üzerinde beklediklerimizin uzaktan yakından alakası yok

Aytaç'a şans verilse Taylan'dan çok daha iyi oynar.

bu adam ne kadar kötü oynarsa oynasın ilk 11 başlıyor. nasıl forma adaleti bu anlamadım. bu assuncao o kadar kötü topçu mu da taylan'ı kesemiyor? birkaç maç da şu çocuğa şans verelim. hata yapıyorsa da 1 2 maç da o yapsın. belki potansiyelini kullanıp gün gün iyiye gider. taylan'ın ne olacağı belli zaten. onun haricinde hiç olmadı alpaslan'ı ön libero olarak deneyelim. adamın kariyerinde on libero olarak oynadığı maç sayısı stoperden fazla ne de olsa. ya da son çare aytaç. yeter ki artık taylan'ı görmeyelim

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bacağı kopsa bu kadar gerilemezdi.

elden çıkaracaktık bu transfer döneminde.

umarım maaş artışı olmaz

Senin oynayacagin topun.... seni sahada tutanda kabahat da neyse

2.yarida ayaginin altindan kacirdigi topta oyle temiz sovdum ki misafirlikte millet ayaga kalkip alkislayacakti beni.

ne gunah isledik de seni izliyoruz olm.
bu maçta o pozisyon

moskova'da rakibin epey önündeyken arkadan gelip geçmesine izin verdiği pozisyon

her maç bu tip hatalar yapan adamla bir yere varılmaz.

bu maçta o pozisyon

moskova'da rakibin epey önündeyken arkadan gelip geçmesine izin verdiği pozisyon

her maç bu tip hatalar yapan adamla bir yere varılmaz.
birkac dakika sonra da diagneye soldan o kadar salak sacma bir uzun top atti ki diagne donup sovdu galiba. ibretlik ya su oynadigi top

birkac dakika sonra da diagneye soldan o kadar salak sacma bir uzun top atti ki diagne donup ne sovdu galiba. ibretlik ya su oynadigi top
orada da aslında topu kaptırıyordu ama şansı yardım etti iki bjk oyuncusunun arasından kurtardı

herhalde nasıl yaptığına o da şaşırmış olacak ki saçma bir top atıp hücumu bitirdi.

Buyrun donun bakin gecen seneki o en iyi doneminde de yazdim, bu cok bariz belli cunku, bu adam bizde en fazla rotasyon oyuncusu olur o da Ziraat Kupasinda ya da ligde sonradan girerek skorun alindigi maclarda. Hepsi bu. NSA'da asla bu seviyenin oyuncusu degil. Papagan gibi yazmak konusunda tereddut yasamiyorum. Yok abi kalite yeterli degil.

Bu kadar dayandığımız yeter. Seni çok savundum ama ortasaha Cica-Berkan-Morutana dönmeli sanırım

Sırf koşuyor diye oynamiyorsa bende bise bilmiyorum. Atlet alalım o zaman orta sahaya. En az Taylan kadar top ve çevre kontrolü vardır zaten.

GSCimbom Mobile App

Sırf koşuyor diye oynamiyorsa bende bise bilmiyorum. Atlet alalım o zaman orta sahaya. En az Taylan kadar top ve çevre kontrolü vardır zaten.

GSCimbom Mobile App
başka adam olmadığı için oynatıyor.
taylan'ı dışarıya alıp 4-2-3-1 oynarsak iyice elek oluruz dürüst olmak gerekirse
taylan yerine acilen adam bulmamız lazım ama mevcut şartlarda taylan oynamaya devam edecek berbat olsa da

Kötü futbol ve hep geri giden perfonmansa daha ne kadar dayanılacak merak ediyorum.

Geri
Üst Alt