#48 Taylan Antalyalı

Karaktersiz irfanın daha karaktersiz yancısı, trabzon macinda maci nasil sattin anlatip kahkaha atiyorsunuzdur simdi, basimisda adam gibi baskan olsa arda ile senin kicınıza coktan tekmeyi vurmustu. Hic merak etme biz senin gibiler gittiginde yine toparlanicaz, sende o arenaya geliceksin, gelen kufurlere de ts macindaki gibi gulersin ins.

satışından para beklemediğim için bana göre diş geçirilecek topçuların başında geliyor. o yüzden kadro dışı bırakılması beklentisindeyim.

Herseye ragmen haritasina bi bakalim,ne zaman form tutacak

Ne olmuş olabilir Taylan'a anlamıyorum.Bu sene, geçen seneden farklı olarak ne değişmiş olabilir?Tam adrese teslim uzun toplar atarak asistin asistini yapardı, savunması fena değildi vsvs.

Sakatlığı bu kadar ağır etkiler bırakacak bir sakatlık mıydı acaba.Kendisine hiçbir tahammülüm kalmadı ama form tutmasına muhtacız şuan.Bir şekilde toparlanmalı.

valla olur da azıcık form tutar gibi olursa hemen satmak lazım. şu anki performansı tam bir fazia

satış yaptığı hususundaki yorumları şiddetle reddediyorum
Net sekilde bu herif de Berkan da uzun vadede cok isimize yarayabilecek adamlar sadece alternatifsizlik takimin genel hali sezonun gidisati derken hedef tahtasina yerlestiler vaziyet iyi degil. Evet os lazim ama bu adamlar da rotasyonun muhim parcalari olmalilar zaten ozellikle orta sahada ve kanatlarda rekabet esastir. Stoperde kalede ve forvette ise devamlilik esastir. Bek isine emin degilim hala

Bak tek başına derbi verdin, galibiyet alacağımız zilyon tane maç verdin, hatta geçmişe gidip Denizlispor maçına insek zor çıkarız işin içinden.

Bugünün telafisi yok, haddini bilerek oyna lütfen.Baskı yiyorsan Etebo gibi dan dun vur ama geri pas atma kaleciye rica ediyorum.

Bugün kötü değildi ancak dönen topları toplamada çok zayıf. Maçın bir bölümünde hücumdayken çok basit bir dönen topu alamadığı için rakip 1-2 dakika baskı altına aldı bizi. Çok basit bir nüans ancak maçı direkt etkiliyor. Sezon boyunca şu topları toplasak +15 puanımız olurdu.

Geri
Üst Alt