Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.298
- 4.758
bom boş bi topçu. kayseride ilk 11 oynayamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim takımda yerli kaleci yok. O yüzden Nelson yerine Semih oynamasi gerekiyor.Taylan gibi ikinci lig seviyesi adamlardan kurtulmak istiyorsak, kaleci ve savunmada minimum 2 yerli oynatmak zorundayiz. Baska care yok. Bu ulkede kaleci ve stoperler gayet yeterli. Orta saha ve forvette yerli kullanma luksumuz yok.
Bizim takımda yerli kaleci yok. O yüzden Nelson yerine Semih oynamasi gerekiyor.
Pena
Boey - semih - marcao - patrick
Berkan - pulvar
Emre kılınc - morutan - kerem
Gomis
Ve ya
Berkan - pulvar
Emre kilinc - kerem
Gomis - muhammed
Bu takımın bu 2 dizilisten biriyle oynamasi gerekiyor yoksa hic puan alamayacağız.
Nelson olunca 8 zatenBizim takımda yerli kaleci yok. O yüzden Nelson yerine Semih oynamasi gerekiyor.
Pena
Boey - semih - marcao - patrick
Berkan - pulvar
Emre kılınc - morutan - kerem
Gomis
Ve ya
Berkan - pulvar
Emre kilinc - kerem
Gomis - muhammed
Bu takımın bu 2 dizilisten biriyle oynamasi gerekiyor yoksa hic puan alamayacağız.
Tvde bu kadar değildi de ilk defa stadda izledim.Berkan yatsın kalksın dua etsin, Taylan kalkan gibi oldu ona haftalardır.
Eleştirilerden uzak kaldı herkes tamamen buna odaklandığı için.
Prese çıkışları nasıldı bu ikilinin?Tvde bu kadar değildi de ilk defa stadda izledim.
Taylan Berkandan daha iyi. Yani daha doğrusu Berkan Taylandan daha kötü.
Sahada nerde duruyor ne yapıyor hiçbir şey anlamadım
kolpa kemalin tespitiyle bildiğin hayalet pressing. hem saçma sapan açık verecek şekilde bodoslama press yapıyorlar hem de hiç top kapamıyorlar. ortadaki iki topçunun bu kadar vasıfsız olması çok üzücü.Prese çıkışları nasıldı bu ikilinin?
Alanya maçında baya olmuştu bugün de yine pres diye öne çıktılar ne rakibi bozabildiler ne top kaptılar üstüne de orta alanda kabak gibi açık bıraktılarkolpa kemalin tespitiyle bildiğin hayalet pressing. hem saçma sapan açık verecek şekilde bodoslama press yapıyorlar hem de hiç top kapamıyorlar. ortadaki iki topçunun bu kadar vasıfsız olması çok üzücü.
Taylan o hatalari yapmazsa berkandan iyi oyuncu. Dedigin gibi berkanin ne yaptigi belli degil.Tvde bu kadar değildi de ilk defa stadda izledim.
Taylan'ın adı çıktı bir kere ondan eleştiri odağı o oldu. Halbuki Berkan ve Cicaldau daha beterler, bunlar Taylan sayesinde hep kurtuldular.Tvde bu kadar değildi de ilk defa stadda izledim.
Aynen öyle müthiş akıl sayesinde forvet arkası adami ön libero ya devşirdik 25 yaşından sonra. Melo sertliği bekliyoruz şaka gibi kimse de demiyor ki niye orjinal mevkisi ön libero olan bir herif transfer etmedik de bu çocuğu günah keçisi ilan ettik. Bugün su içerken içinden neler geçiyordu kim bilir.Taylan'ın adı çıktı bir kere ondan eleştiri odağı o oldu. Halbuki Berkan ve Cicaldau daha beterler, bunlar Taylan sayesinde hep kurtuldular.
Taylan bedava gelmiş, normalde daha ofansif oynayan ama mecburiyetten savunma önüne çekilen bir adam. Diğer ikili için bile isteye 10,5 Milyon € bonservis ödenmiş ve buna rağmen kocaman hayal kırıklığı ikisi de.
Ben de özellikle maç esnasında çok yükleniyorum Taylan'a ama olaya biraz da sakin kafayla bakınca Taylan'a karşı yaklaşımımız da biraz acımasızca oluyor açıkçası. Elinden geleni yapmaya çalıştığına şüphem yok ama olmuyor yapamıyor kapasitesi ve kalitesi yetmiyor işte, bunu görmesi gereken de sezon başından beri ona güvenip orta saha almayan FT'ydi sonrasında da onun yerine gelen mevcut stajyer hocamız.