#48 Taylan Antalyalı

Hicbir şey yapamıyorsanız önünüze düşen topları kapın bari yav. 78 kez denedin 1 taneye dokunamadın atak yiyoruz böyle paso

Taylan gibi ikinci lig seviyesi adamlardan kurtulmak istiyorsak, kaleci ve savunmada minimum 2 yerli oynatmak zorundayiz. Baska care yok. Bu ulkede kaleci ve stoperler gayet yeterli. Orta saha ve forvette yerli kullanma luksumuz yok.

Taylan gibi ikinci lig seviyesi adamlardan kurtulmak istiyorsak, kaleci ve savunmada minimum 2 yerli oynatmak zorundayiz. Baska care yok. Bu ulkede kaleci ve stoperler gayet yeterli. Orta saha ve forvette yerli kullanma luksumuz yok.
Bizim takımda yerli kaleci yok. O yüzden Nelson yerine Semih oynamasi gerekiyor.

Pena

Boey - semih - marcao - patrick

Berkan - pulvar

Emre kılınc - morutan - kerem

Gomis

Ve ya

Berkan - pulvar

Emre kilinc - kerem

Gomis - muhammed

Bu takımın bu 2 dizilisten biriyle oynamasi gerekiyor yoksa hic puan alamayacağız.

Bizim takımda yerli kaleci yok. O yüzden Nelson yerine Semih oynamasi gerekiyor.

Pena

Berkan - pulvar

Gomis

Ve ya

Berkan - pulvar

Emre kilinc - kerem

Gomis - muhammed

Bu takımın bu 2 dizilisten biriyle oynamasi gerekiyor yoksa hic puan alamayacağız.
1644698341272.png

Yaşlandı, ön liberoda zor oynar renktaş.

Berkan yatsın kalksın dua etsin, Taylan kalkan gibi oldu ona haftalardır.

Eleştirilerden uzak kaldı herkes tamamen buna odaklandığı için.

Pena

Berkan - pulvar

Gomis

Ve ya

Berkan - pulvar

Emre kilinc - kerem

Gomis - muhammed

Nelson olunca 8 zaten

Berkan yatsın kalksın dua etsin, Taylan kalkan gibi oldu ona haftalardır.

Eleştirilerden uzak kaldı herkes tamamen buna odaklandığı için.
Tvde bu kadar değildi de ilk defa stadda izledim.

Taylan Berkandan daha iyi. Yani daha doğrusu Berkan Taylandan daha kötü.

Sahada nerde duruyor ne yapıyor hiçbir şey anlamadım

Prese çıkışları nasıldı bu ikilinin?
kolpa kemalin tespitiyle bildiğin hayalet pressing. hem saçma sapan açık verecek şekilde bodoslama press yapıyorlar hem de hiç top kapamıyorlar. ortadaki iki topçunun bu kadar vasıfsız olması çok üzücü.

kolpa kemalin tespitiyle bildiğin hayalet pressing. hem saçma sapan açık verecek şekilde bodoslama press yapıyorlar hem de hiç top kapamıyorlar. ortadaki iki topçunun bu kadar vasıfsız olması çok üzücü.
Alanya maçında baya olmuştu bugün de yine pres diye öne çıktılar ne rakibi bozabildiler ne top kaptılar üstüne de orta alanda kabak gibi açık bıraktılar

valla şu haftalarda kritik sürece girmişiz harbiden tff 1.ligin nefesi ensemizi kızartmıs artık harbiden bu kadar yakınız topçu isliklamak nedir lan deli misiniz siz kafayı yemişsiniz. artık destek verilmeli gazlanmali topçular lan kendinize gelin bizim taraftar harbiden kafayı yemiş inlesek de zirlasak da bu adamlarla ligin 2. yarısını bitirecez cildirdiniz mi lan 6. veya 7. sirada değiliz kendinize gelin aloo düşme potasiyla aramizda 3-4 puan var şakası yok bunun. Sene sonu bakarız duruma şutlariz gider şu an ıslıklama zamani mi

Tvde bu kadar değildi de ilk defa stadda izledim.

Taylan Berkandan daha iyi. Yani daha doğrusu Berkan Taylandan daha kötü.

Sahada nerde duruyor ne yapıyor hiçbir şey anlamadım
Taylan'ın adı çıktı bir kere ondan eleştiri odağı o oldu. Halbuki Berkan ve Cicaldau daha beterler, bunlar Taylan sayesinde hep kurtuldular.

Taylan bedava gelmiş, normalde daha ofansif oynayan ama mecburiyetten savunma önüne çekilen bir adam. Diğer ikili için bile isteye 10,5 Milyon € bonservis ödenmiş ve buna rağmen kocaman hayal kırıklığı ikisi de.

Ben de özellikle maç esnasında çok yükleniyorum Taylan'a ama olaya biraz da sakin kafayla bakınca Taylan'a karşı yaklaşımımız da biraz acımasızca oluyor açıkçası. Elinden geleni yapmaya çalıştığına şüphem yok ama olmuyor yapamıyor kapasitesi ve kalitesi yetmiyor işte, bunu görmesi gereken de sezon başından beri ona güvenip orta saha almayan FT'ydi sonrasında da onun yerine gelen mevcut stajyer hocamız.

Taylan'ın adı çıktı bir kere ondan eleştiri odağı o oldu. Halbuki Berkan ve Cicaldau daha beterler, bunlar Taylan sayesinde hep kurtuldular.

Taylan bedava gelmiş, normalde daha ofansif oynayan ama mecburiyetten savunma önüne çekilen bir adam. Diğer ikili için bile isteye 10,5 Milyon € bonservis ödenmiş ve buna rağmen kocaman hayal kırıklığı ikisi de.

Ben de özellikle maç esnasında çok yükleniyorum Taylan'a ama olaya biraz da sakin kafayla bakınca Taylan'a karşı yaklaşımımız da biraz acımasızca oluyor açıkçası. Elinden geleni yapmaya çalıştığına şüphem yok ama olmuyor yapamıyor kapasitesi ve kalitesi yetmiyor işte, bunu görmesi gereken de sezon başından beri ona güvenip orta saha almayan FT'ydi sonrasında da onun yerine gelen mevcut stajyer hocamız.
Aynen öyle müthiş akıl sayesinde forvet arkası adami ön libero ya devşirdik 25 yaşından sonra. Melo sertliği bekliyoruz şaka gibi kimse de demiyor ki niye orjinal mevkisi ön libero olan bir herif transfer etmedik de bu çocuğu günah keçisi ilan ettik. Bugün su içerken içinden neler geçiyordu kim bilir.

Taylan gecen sezon takimin en istikrarli oyuncularindan biriydi. Bu sezon ise tam bir hayal kirikligi. Neden bu kadar dustugunu iyi analiz etmek lazim. Defansif istatistikleri yerlerde. Gecen sezonun ikinci devresinde Gedson ile beraber oynayinca daha rahat takiliyordu. Gedson’un top calma ortalamasi cok yuksekti, ayni zamanda adam eksiltiyordu, dribbling, kilit pas, pres. 8 numara icin tam aradigimiz profil. Simdi Berkan ve Cicaldau ile beraber oynuyor, 3’u de duz bir oyuncu.

Geçen sene ve bu sene oynadığımız oyun arasındaki en büyük fark bence Taylan ın performansı. Geçen sene sezona cesur yürek modunda girmişti sene ortasında bir sendelemiş olsa da Gedson ile yeniden yükselişe geçmişti performansı

Şimdi cesur yürek modunu geçtim vasat modunu bile izleyemiyoruz sene başından beri. Yanına Gedson gibi kaliteli çift yönlü bir orta saha ekleyeceğimize Berkan gibi belki kalite olarak Taylan ın bile gerisinde yönsüz bir orta saha ekledik şimdi acaba küme düşer miyiz diye kafa yoruyoruz

Geri
Üst Alt