#48 Taylan Antalyalı

Arkadaş siz nasıl varlıklarsınız ya

Millet size mi soracak eleştiri yapmak için.

Kötüydü lan işte kötüydü bugün. Taylan bok gibi adam mı diyorlar, bugün kötüydü o adamın açısını bir şekilde daraltmalıydı diyorlar. Orada bir adım terse atsa açısını daraltabilirdi.

Kimseye laf edilmesin, laylaylom takılalım gidin başka yerde Polyannacılık oynayın.

Ceysu
şeyşuya da ezilmezsin ya ayağından bir top alamadı bugun
Yapacak bisey yok ilerleyen zamanlarda kendini daha cok gelistirecek Ali Yavuz Ali yavuz diyenleride gorduk cocugu bugun linc ettiler kimsede cikip korumadu cocugu grnc bunlar hata yapacak tabi hata yapa yapa ogrenecekler.ya Bu arada Genci Taylan icin soylemiyoruk ama oda orada oynadikca kendini daha cok gelistirecek 3 macta mukemmel takim olmadiysak su macta da kotu takim olmadik daha onumuzde cok.mac bakip gorecegiz

Kötüydü lan işte kötüydü bugün. Taylan bok gibi adam mı diyorlar, bugün kötüydü o adamın açısını bir şekilde daraltmalıydı diyorlar. Orada bir adım terse atsa açısını daraltabilirdi.

Kimseye laf edilmesin, laylaylom takılalım gidin başka yerde Polyannacılık oynayın.
Abi marcao neden bu durumda ?

Kotuydu denilebilir ama 3 macta super topcu haarika topcu taylan sukadara gider bu kadara gider diyen adamlar ilk kotu macinda Taylan kotu Taylandan bisey olmaz moduna girmeleri kotu yokss herkes biliyor Taylanin harika bi onlibero olmadigini

Abi marcao neden bu durumda ?
Maç siniriyle olabilir kabul edilemez olsa da.

Bizim yüksek tansiyonda maç kazanmamız zor zaten. Paşa maçının kopyasını yaşadık bugün. Kendi oyunumuzu oynayıp az konsantre olsak kazanırdık. 45te gol yedik diye olay çıkardık 60 sonrası zaten 40 dk stres altında oynadık, bu şartlarda iyi sonuç almak çok zordu zaten.

Maç siniriyle olabilir kabul edilemez olsa da.

Bizim yüksek tansiyonda maç kazanmamız zor zaten. Paşa maçının kopyasını yaşadık bugün. Kendi oyunumuzu oynayıp az konsantre olsak kazanırdık. 45te gol yedik diye olay çıkardık 60 sonrası zaten 40 dk stres altında oynadık, bu şartlarda iyi sonuç almak çok zordu zaten.
İstemiyor gibi görünüyor.

Tek başına bu kadar oluyor. Elinde mizrakla etebo yu alio gelmişler tamamlasın diye. Napsin bu çocuk bu kadar baskiyla tek başına orta sahada. Feg keli sahada ruh gibi dolanıyor bu kel zaten 2 senedir ruh gibi defolup gitmedi bi de merkeze yerleştiriyoruz.

1608328645154.webp

Ilk 11e 10 tane kaliteli adam koyar yanina taylani koyarsan taylan guzel gözükür. Yok 5-6 tane taylan seviyesi adam koyarsan o takim kaleye şut atamaz.

Yahu herşeyi de geçtim hatırlar mısın bilemiyorum .. ben taylani çok beğendiğimi soylerken sen temkinliydin hatta olumsuzdun biraz bekleyelim gorelim muhabbeti yapmıştık.. geçmiş sayfalara baktım şimdi 2 sayfada bir çocuğa övgüler dizmisim ama şizofrenin biri çıkıp hayali fikirleriyle yargılama yapiyor.. Dediğimde de ne var sanki ihaleyi taylana yıktık adami kayıp dusurecekti altı ustu..
@Semih Çiğdem daha önce de muhattap olduk insan gibi rica ediyorum benim mesajlarımı görmezden gel yoluna bak bu muhabbetin sonu kufurlesmeden bitmeyecek..o durumlara düşmeye hiç gerek yok

Yahu herşeyi de geçtim hatırlar mısın bilemiyorum .. ben taylani çok beğendiğimi soylerken sen temkinliydin hatta olumsuzdun biraz bekleyelim gorelim muhabbeti yapmıştık.. geçmiş sayfalara baktım şimdi 2 sayfada bir çocuğa övgüler dizmisim ama şizofrenin biri çıkıp hayali fikirleriyle yargılama yapiyor.. Dediğimde de ne var sanki ihaleyi taylana yıktık adami kayıp dusurecekti altı ustu..
@Semih Çiğdem daha önce de muhattap olduk insan gibi rica ediyorum benim mesajlarımı görmezden gel yoluna bak bu muhabbetin sonu kufurlesmeden bitmeyecek..o durumlara düşmeye hiç gerek yok
Bos muhabbet,sizofren muhabbetlerine girerse kufurlesmeye kadar gider tabi sonrada huzur bozan kavgaciya cikiyor adamiz cik yukardaki yorumlarimda hangisinde hakaret var hakaret etmedin.

Hakkında olumsuz yorum yapanın gerçekten vicdanı yoktur.

Adam orta sahada tek başına adam kovalıyor. Feghouli kaç KM koşmuş mesela, bilen var mı? Çok merak ediyorum.

Emre Kılınç desen fare gibi zaten. Kovalıyor, kovalıyor ama top kapamıyor.

Galatasaray futbol takımının en önemli futbolcusudur Taylan Antalyalı.

Bos muhabbet,sizofren muhabbetlerine girerse kufurlesmeye kadar gider tabi sonrada huzur bozan kavgaciya cikiyor adamiz cik yukardaki yorumlarimda hangisinde hakaret var hakaret etmedin.

"Şu tip taraftardan birşey olmaz "ne demek sen kimsin sen mi karar verecen bizden birşey olup olmayacağına ? Sen çıkarsın topcuyu degerlendirirsin burada birinin taraftarlığıni sorgulamak sana düşmez..
Yazmayacaktım artık ama yaptığın yanlışın farkında bile değilsin..Hayır adam seni yukarıda uyarmış zaten üslubun yanlış diye hala ben ne dedim diyorsun

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt