#48 Taylan Antalyalı

iyi oldugumuz maclarda da Taylan oyle ahim sahim top oynamiyordu zaten ama Takim kazandigi icin bol bol ovguler goruyorduk.Kaybedibce hersey tersine donuyor .Adami orda dusurse kirmizi yese serbest vurustan o Golu yeseydik bu seferde neden dusurdu belki Okan topu cikaracakti gibi elestireler olacakti.Adamlari sisirin sisrin bi mactada patlatmak olmuyor.

Haftalardir diyoruz taylan gs seviyesinde bir oyuncu degil!! Yedekten ote gidemez. Bize melo, fernando tipi oyuncu lazim oraya.

Pres yiyince sacmaliyor ama taylan bu sezon bizim en iyi oyuncularimizdan bir iki macla oyuncuya saydirmaya gerek yok

En kotu maciydi ama takim halinde kotuyduk

1-2 Mac formsuzluk olabilir buyutmeye gerek yok,12 Mac oynadi ligde hepsinde cok iyiydi kaybettigimiz maclarda bile sadece dün iyi degildi

Lig uzun bir maraton formsuzluklar olacak tabiki olmasi da gerekiyor ki tekrar konsantrasyon saglansin

Taylan iyi niyeti ile çok mücadele ediyor, iyi de götürdü. Oynadıkça üstüne koyup devam edecektir.

Ben beğeniyorum aslanı 6-7 tane gerizekalı ile aynı sahada mücadele etmeye çalışıyor.

Halı sahada takımınızdan 5 kişinin göbekli pas bekleyen gelen topa dahi adam gibi vuramayan tipleri düşünün. İşte taylanın yaşadığı durumun küçük bir müsameresi.

Mükemmel bir oyuncu değil ama disiplinli işini layıkı ile yerine getirmeye çalışan, mütevazi bir ücrete oynayan yerini bilen bi oyuncu.
Hata yapar söver taşlarız ama takımımızda her daim olması gereken oyuncu tipi kendisi.

Eleştiriler olacaktır elbet. Baskı yiyince yalnız kalıyor ve kart yerim korkusuyla çekingen oynadı.

En tutuk maçlarından biriydi , gönül ister ki , o pozisyonda daha üst seviye bir oyuncumuz olsun ama bu çok mümkün değil . En azından bu sene sonuna kadar. İdare edebileceğini düşünüyorum ben.

Takımda sağ-sol kanat , sağ-sol iç , forvet , sol bek (sene sonu) ihtiyacımız varken , o pozisyona transfer önceliği koyamayız. Anca alacağımız bir orta saha oyuncusu , o pozisyonu yedekleyebilir.

2 maçtır beğenmiyorum
kardeşim karşında soner , yalçın falan var yaw biraz daha agresif oynasan olmaz mı

Cocugun ne sucu var yaw. Onunde Belhanda gibi gamsiz ...sagin teki oynuyor.

Geri
Üst Alt