- 6 Eylül 2014
- 83.207
- 56.781
- 4.283
Yigitle duellonu gormek istiyoruz reisOynatın şunu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yigitle duellonu gormek istiyoruz reisOynatın şunu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ömer fıçısı yerine bu arkadaş neden oynamaz rezalet resmen
Jimmy ve Taylan'ın hiç kullanılmamasından rahatsızım, Geniş kadroyu sadece sakatlık için kurduysak büyük yanılgı Lemina'da yokken koy Gençler maçında oynasın Taylan. Ömer'i veya Selçuğu sahada görünce delleniyorum, İyi oynadığı falanda yok Ömer'in adam Malatya maçında yaktı bizi ikinci yarıda ve Fener maçında da felaketti.Bu yılın Muğdat'ı da Taylan sanırım. Kupa da oynar.
Pas kalitesi gayet iyi biri.Madem pas oyunu oynayacağız neden şans verilmiyor anlamıyorum
Sakatlık durumu felanda yok.Erzurum'un son maçında oynamıştı enteresan
Bu çocuğu niye aldık? Bilen biri var mı? Daha 1 dakika süre alamadı takımda dökülen o kadar adam varken.
Emre tamam da Jimmy'de pek süre almadı.Oyuncu tercihlerinde hocaya güveniyorum hani bunca maç şans vermediyse bir ışık görmemiştir o ki donku tekrar takıma kazandırdı taylan mutlaka oynatırdı bir kıpırdama görse.. Geçen maçlarda da emre mor ve jimmy üstünden çok eleştirildi ama gördük işte adamların durumunu oyuna girdiklerinde..
Bu çocuğu niye aldık? Bilen biri var mı? Daha 1 dakika süre alamadı takımda dökülen o kadar adam varken.
Emre tamam da Jimmy'de pek süre almadı.
Eskisehirdeki çocuğu alsak onu oynatır miydik acaba? Adam yiyen oyun tarzi vardi, bunun da tam bilmiyorum ama pasor bi oyuncu sanirim. Niye kullanmiyorlar acaba. Henuz futbolumuz oturmadı, istediğimiz sonuclari alip seriye bağlayamadigimiz icin olabilir mi?
Herkes handa gibi olamaz tabi ama bi caba gösterebilirler degil mi?Handa gibi süperstar topçumuz var gerek yok diğerlerini görmeye diyor hoca
Herkes handa gibi olamaz tabi ama bi caba gösterebilirler degil mi?