#48 Taylan Antalyalı

Evdeki ilk maca nzonzi belhanda taylan ile cikariz, şimdi sırası degil taylan sessizce bekle

Ömer fıçısı yerine bu arkadaş neden oynamaz rezalet resmen
22374.jpg

Bu yılın Muğdat'ı da Taylan sanırım. Kupa da oynar.

Bu yılın Muğdat'ı da Taylan sanırım. Kupa da oynar.
Jimmy ve Taylan'ın hiç kullanılmamasından rahatsızım, Geniş kadroyu sadece sakatlık için kurduysak büyük yanılgı Lemina'da yokken koy Gençler maçında oynasın Taylan. Ömer'i veya Selçuğu sahada görünce delleniyorum, İyi oynadığı falanda yok Ömer'in adam Malatya maçında yaktı bizi ikinci yarıda ve Fener maçında da felaketti.

Pas kalitesi gayet iyi biri.Madem pas oyunu oynayacağız neden şans verilmiyor anlamıyorum

Sakatlık durumu felanda yok.Erzurum'un son maçında oynamıştı enteresan

Pas kalitesi gayet iyi biri.Madem pas oyunu oynayacağız neden şans verilmiyor anlamıyorum

Sakatlık durumu felanda yok.Erzurum'un son maçında oynamıştı enteresan

köşede hoca yokken ve hiçbir maçta skor üstünlüğü alamıyorken fatih hoca harici bunu deneyecek özgüven levent beyde de yok

Bu çocuğu niye aldık? Bilen biri var mı? Daha 1 dakika süre alamadı takımda dökülen o kadar adam varken.

Bu çocuğu niye aldık? Bilen biri var mı? Daha 1 dakika süre alamadı takımda dökülen o kadar adam varken.

Oyuncu tercihlerinde hocaya güveniyorum hani bunca maç şans vermediyse bir ışık görmemiştir o ki donku tekrar takıma kazandırdı taylan mutlaka oynatırdı bir kıpırdama görse.. Geçen maçlarda da emre mor ve jimmy üstünden çok eleştirildi ama gördük işte adamların durumunu oyuna girdiklerinde..

Oyuncu tercihlerinde hocaya güveniyorum hani bunca maç şans vermediyse bir ışık görmemiştir o ki donku tekrar takıma kazandırdı taylan mutlaka oynatırdı bir kıpırdama görse.. Geçen maçlarda da emre mor ve jimmy üstünden çok eleştirildi ama gördük işte adamların durumunu oyuna girdiklerinde..
Emre tamam da Jimmy'de pek süre almadı.

Eskisehirdeki çocuğu alsak onu oynatır miydik acaba? Adam yiyen oyun tarzi vardi, bunun da tam bilmiyorum ama pasor bi oyuncu sanirim. Niye kullanmiyorlar acaba. Henuz futbolumuz oturmadı, istediğimiz sonuclari alip seriye bağlayamadigimiz icin olabilir mi?

Belhanda denilen işe yaramaz çöpün yerine oynamalıdır.

Eskisehirdeki çocuğu alsak onu oynatır miydik acaba? Adam yiyen oyun tarzi vardi, bunun da tam bilmiyorum ama pasor bi oyuncu sanirim. Niye kullanmiyorlar acaba. Henuz futbolumuz oturmadı, istediğimiz sonuclari alip seriye bağlayamadigimiz icin olabilir mi?

Handa gibi süperstar topçumuz var gerek yok diğerlerini görmeye diyor hoca

Geri
Üst Alt