#48 Taylan Antalyalı

Bu adamların görünmesi için hoca Türkiye kupası maçlarını bekler genelde. Ligde çok zor yer vermesi.

basın tarafından çöp ilan edilmesinin akabinde ftorun prensi olup adam ettim dediği topçu olacaktır.

Geçen sene denk geldiğim maçlarda öyle aman aman bir top oynadığını görmedim New aytaç kara ama bu demek olmuyor ki Taylandan adam olmaz.. Aytaç eskişehirde çok beğeniyordum ama üstüne neredeyse hiç koyamadı taylanın çok çalışması lazım orta saha rotasyonumuz oldukça geniş bir de üstüne Ömer bayram girdi o bölgeye..

oynasin bugün piyasadan yokolmalari icinmi aliyoruz anlamiyorum.

seni istediğim için senden çok özür dilerim. en son çok iyi maçını ne zaman oynadığı belli olmayan selçuk’un kötü oynayıp yerine 11 başlayacağını bilmiyordum.

Kurtarıcı gözüyle bakılması yanlış

Sonra yine çöp çekilecek

Bu herifin adı ilk çıktığından beri hatta isteyen bir sürü herif varken karşı çıktım çünkü bayağı bariz bir yeteceği yok amele tipi bir herif gelgelelim bu çocuk dururken selçuk denenip hala şans verilmemesi skandaldır.

Bence Ömer 11 başlamalıydı sonradan bile girmedi

Ömer-Emre değişiklikleri erkenden olsa kazanabilirdik.Yazık oldu

Taylan'dan baya umudum var umarım hoca şans verir
ya kimse taylan bizi kurtarsin demiyo zaten heralde. ama selcukla olmuyor senelerdir denedin olmuyor bu adamla. yaninda mis gibi gecen sezonu iyi gecirmis hala galatasaraya geldim heyecani yasayan bir genc var. hangisini oynatirsin? taylan baslasin kotu oynar iyi oynar. olmaz bu cocuktan deriz en fazla baska biseyde demeyiz.

omer konusunda evet. selcuk yerine omer'de cok daha bir secim olabilirdi. emre zaten jimmy durmazin onunde olmali her zaman.

Zaten elinde Seri,Lemina,Nzonzi var.Bir de Ömer'i devşirdin tuttu.Selçuk'la uzatmıştın zaten.Belhanda'dan vazgeçmiyorsun.Ne diye tutup da bunu alırsın.

Millet de tutturmuş bu niye oynamıyor.Oynasın, oynasın da biraz da buna sövelim.

Zaten elinde Seri,Lemina,Nzonzi var.Bir de Ömer'i devşirdin tuttu.Selçuk'la uzatmıştın zaten.Belhanda'dan vazgeçmiyorsun.Ne diye tutup da bunu alırsın.

Millet de tutturmuş bu niye oynamıyor.Oynasın, oynasın da biraz da buna sövelim.
Aynen öyle oynasa bu da küfür manyağı olacak. Bunu almak başlı başına hataydı

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle oynasa bu da küfür manyağı olacak. Bunu almak başlı başına hataydı

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene Süper Lig'de 6 gol 3 asistle oynamış yerli ve 24 yaşında oyuncuyu bonservissiz almak hataydı öyle mi ?

Geri
Üst Alt