Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
Hocanin prensi yigit skyson vardiAntremanları izlemiyorum ne haldeler bilmiyorum ama bizim böyle boşuna aldığımız çok yerli topçu var boşa para saçmayı çok severiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanin prensi yigit skyson vardiAntremanları izlemiyorum ne haldeler bilmiyorum ama bizim böyle boşuna aldığımız çok yerli topçu var boşa para saçmayı çok severiz.
selcuk yerinede mi oynamasin? maca belki 11 kisi baslariz.Kurtarıcı gözüyle bakılması yanlış
Sonra yine çöp çekilecek
selcuk yerinede mi oynamasin? maca belki 11 kisi baslariz.
ya kimse taylan bizi kurtarsin demiyo zaten heralde. ama selcukla olmuyor senelerdir denedin olmuyor bu adamla. yaninda mis gibi gecen sezonu iyi gecirmis hala galatasaraya geldim heyecani yasayan bir genc var. hangisini oynatirsin? taylan baslasin kotu oynar iyi oynar. olmaz bu cocuktan deriz en fazla baska biseyde demeyiz.Bence Ömer 11 başlamalıydı sonradan bile girmedi
Ömer-Emre değişiklikleri erkenden olsa kazanabilirdik.Yazık oldu
Taylan'dan baya umudum var umarım hoca şans verir
Aynen öyle oynasa bu da küfür manyağı olacak. Bunu almak başlı başına hataydıZaten elinde Seri,Lemina,Nzonzi var.Bir de Ömer'i devşirdin tuttu.Selçuk'la uzatmıştın zaten.Belhanda'dan vazgeçmiyorsun.Ne diye tutup da bunu alırsın.
Millet de tutturmuş bu niye oynamıyor.Oynasın, oynasın da biraz da buna sövelim.
Aynen öyle oynasa bu da küfür manyağı olacak. Bunu almak başlı başına hataydı
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sene Süper Lig'de 6 gol 3 asistle oynamış yerli ve 24 yaşında oyuncuyu bonservissiz almak hataydı öyle mi ?