#48 Taylan Antalyalı

Cezamız olmasaydı 7-8 milyona Okay Yokuşukluyu alacaktı bizimkiler ve Taylan yollanmıştı bile belki.

6 numarada sırıtıyor bence de. Bugünkü gibi kanattan bozma top sürebilen orta sahalarla yine daha iyi ama Belhanda-Lemina filan gibi eski tip prijin orta sahalarla oynasa veya oynayınca çok statik kalabiliyor. O zaman kilit pas devreye giriyor ve bilhassa kapalı savunmalara o pasları atma konusunda ise çok mahir değil. O yüzden Erzurum'daki gibi 8'de oynarsa hem mücadeleci, hem de skorer orta saha olarak müthiş fark yaratabilir. Tabii bunun için arkasına da en az Seri kadar pasör bir regista gerekiyor. Sene sonu Belhanda giderse 8'de düşünülebilir, o zamana kadar çok elzem olduğunu düşünmüyorum.

Çıtır çerez parasına yabancısı olduğu pozisyonda 10 haftadır çatır çatır oynayan adamın iş ahlakına söylenen lafları ise kaale bile almıyorum. Bu adamın yatabileceğini düşünen hayatta kimseye güvenemez heralde.

Fiziğinde ne var ki taylanın gelen giden fizik fizik diyip duruyor adam zenci değil diye bazılarına fiziksiz gibi gelebilir fakat o iş öyle değil kondisyon ve çeviklik konusunda yeterince iyi ve şuan takımın değişilmez oyuncusu umarım sakatlık vs yaşamaz.

Böyle devam ederse çok büyük paralar teklif edilecektir kendisine eminim.

8 numarada bencede daha iyi oynar,aslen de 8 numara bildiğim kadarıyla ama arkasındaki adam da iyi olmalı taylanın o vakit.dogru demiş gökhan abi

6 numarada sırıtıyor bence de. Bugünkü gibi kanattan bozma top sürebilen orta sahalarla yine daha iyi ama Belhanda-Lemina filan gibi eski tip prijin orta sahalarla oynasa veya oynayınca çok statik kalabiliyor. O zaman kilit pas devreye giriyor ve bilhassa kapalı savunmalara o pasları atma konusunda ise çok mahir değil. O yüzden Erzurum'daki gibi 8'de oynarsa hem mücadeleci, hem de skorer orta saha olarak müthiş fark yaratabilir. Tabii bunun için arkasına da en az Seri kadar pasör bir regista gerekiyor. Sene sonu Belhanda giderse 8'de düşünülebilir, o zamana kadar çok elzem olduğunu düşünmüyorum.

Çıtır çerez parasına yabancısı olduğu pozisyonda 10 haftadır çatır çatır oynayan adamın iş ahlakına söylenen lafları ise kaale bile almıyorum. Bu adamın yatabileceğini düşünen hayatta kimseye güvenemez heralde.
antudan fırlayıp geliyolar gibi saçmalayanlar

8 numaranda iyi oynar diyenler neyinn kafasini yasiyor anlamiyorum gecen sene cogu macta 8 oynamisti zaten surekli suvenler oldu cocugu hatta sezon basinda kimseninTaylandan beklentisi yoktu 6 numaraya gecince kendini buldu Taylan Taylan diyorsak 6 da basarili oldugu icin Taylan diyoruz Bizim forumda bu tuaf adam 6 da kaymak gibi katki verirken adami 8 numarada gormek istiyorlar.

Sene başından beri en iyi oyuncumuz,yerine okay gibi ismen daha iyi cismen daha kötü bir oyuncuyu al(a)madığımız isabetli olmuş

6noda daha iyi bencede 8e göre ama geçen sene falcaoya yakın oynadığı bi maçtada gol atıp mükemmel oynamıştı o özellikleride var yinede 6 devam etmeli

tipi,yaşı,kalitesi,karakteri ve şu dönemde oynadığı futbol bize çok yakışıyo

her şeye rağmen maaşına zam yapılmamalı sözleşmeside sürüyo zaten,zamanında selçukta,burakta,linneste yapılan maaşına zam yanlışı taylanı çok sevsekte yapılmamalı

mücadelesi iyi,agresifliğide var ama bizim başımızı ağrıtıcak,aha kesin kırmızı görür diye yüreğimizi ağzımıza getiricek bi oyuncusa değil rakiple bişey yaşadığında cevap vermesinide biliyo

böyle devam edebilirse seneye yk için elimizi çok güçlrndirmiş olur,tabi avrupa şampiyonasına şenola rağmen kendini atabilir,oradada iyi oynayabilir ve transfer yapmazsa

🧿

Kendine güveni tam . böyle devam ederse üstüne koya koya gider

basit oynar hızlı oynar fazlasını aramazsa güzel gider ama her yer toxic kardeşm

Seri Lemina ve Nzoni geldigi transfer doneminda son dakika evraklari yetistirilip transfer edilmisti.
Herkes gitti o kaldi ve efsane oynuyor Allah nazarlardan saklasin

En çok beni utandırdı aslan parçası. Sezon başında çok salladım ama şuanda mükemmel gidiyor. Allah nazardan korusun.

Şu çocuğa ordan burdan laf sokan ya art niyetlidir ya da bir boktan anlamıyordur sabah sabah sinirim bozuldu .. herkes kendini futbol uleması sanıyor sanki yedekte kanteyle henderson bekliyor da 6 mi 8 mi yok fiziği var mı yok Selçuk İnan mi vallahi farklı olacağım diye saçmalıyorsunuz.. Bu çocuk olmasa muhtemelen 7-8. Sıralarda şampiyonluk yarısından uzak surunuyorduk.. Yaw herşeyi gectim adam donsah azmaniyla kaç kere omuz omuza çarpıştı ayakta kaldı ne bekliyorsunuz fizik olarak anlayamadım.. ligin en iyi yerli orta sahası görülen irfancani kaç kere bok cuvali gibi yere serdi bu çocuk o yıllardır oynuyorsa taylanin fiziği hayli hayli yeter.. eksikleri var mı tabi ki var ama takımda şu an en son eleştirilecek adamdır..

ben de bu kadar performans vereceğini düşünmeyenlerdendim geçen sezon için ancak.

Bence hocam çocuktaki ışığı görmüş olacak ki 6 numarada iyi iş çıkarıyor. 8 numara özellikleri zaten var. Bu arkadaş 6 numara özelliklerini daha da artırdığı takdirde çok çok harika bir oyuncu olacaktır. Zor bir pozisyona alışmaya çalışıyor bence sonuna kadar güvenilmeli bunu hak ettiğini gösterdi.
Bu pozisyonda oynayıp takımda ağırlığını hissettirdikçe bu ahlakıyla inşallah çok iyi bir oyuncumuz olur kaldı ki Türk(kontenjan vs sebeplerden)
helal olsun kardeşim sana

Geri
Üst Alt