- 2 Nisan 2012
- 43.034
- 22.153
- 2.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mobil olmaya mecbur zaten çünkü önündeki Arda Belhanda ve Feghouli gibilerin hiç uğraşmadığı defans yükü de tamamen bu garibime biniyor.Fazla mobil bir 6 numara olduğu için fizik olarak düşüyor daha basit oynamayı denemeli yada iyi bir 6 numara alınıp 8 numaraya çekilmeli
Doğru söylüyorsun oda bir bakış açısı var Toplu oyunda taylana çok yük biniyor işte oyun kurabilecek o kadar adam varken sahada 6 numaramız taylanın 91 kez topla buluşması diğerlerinin yeterli sorumluluk almadığını gösteriyor taylanda basit oynamak yerine ekstra işlere girmek zorunda kalıyor yani takım taylana ayak uyduramıyor böylede değerlendirebilirMobil olmaya mecbur zaten çünkü önündeki Arda Belhanda ve Feghouli gibilerin hiç uğraşmadığı defans yükü de tamamen bu garibime biniyor.
Fiziken düşsün yani bir zahmet bu durumda da ne bekliyorsunuz ki adam tek başına her yere yetişmeye çalışıyor bu onun ayıbı değil diğer gamsız adamların suçu.
sent via GSC
“Yanlış yerde mi doğduk?”
A Milli Takım’a yükselmek için en yakın basamağın arkadaşlarıyla forma giydiği 20 Yaş Altı Futbol Milli Takımı olduğunu belirten Antalyalı, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Normalde A Milli Takım’a en yakın isimler bizleriz. Hataları biz de görüyoruz. Yurt dışında doğan gurbetçi futbolculara kimi zaman gereğinden fazla değer verildiğini düşünüyorum. Yanlış yerde mi doğduk diye kendimize soruyoruz. Aramızda çok değerli futbolcular var ancak bu oyuncuların yükselmesi konusunda eksiklikler olduğunu düşünüyorum. Kadrolar sürekli değişiyor. Yeni isimler geliyor ve düzen sürekli değişiyor. Geçen yıl Almanya ile oynadığımız 2 maçı da 4-0 kaybettik. Sonrasında takip ettim, Almanya o takımı hiç bozmadı. Biz ise teknik direktör değişimini bile takip etmekte zorlanıyoruz.”
Terim milli takımdayken yazmış.
![]()
Spor haberleri - Son dakika spor haberleri - Sözcü
Spor haberleri, Türkiye'de yer alan son dakika spor haberleri, son dakika özel spor haber ve gelişmeler Sözcü haber sitesinde yer almaktadır.skor.sozcu.com.tr
3 eylüldeki hazırlık maçında yazmıştım bunu. Geçen seneye göre ilk öne çıkan farkı buydu. Çok farklı bir oyuncu olmaya gidiyor umarım gelişimine devam eder.Dünkü maçta ayağı cidden yere sağlam basıyordu arkayı elinden geldiğince toplamaya çalıştı. Kendini geliştirmeye devam ederse bu sene çok işimize yarar.
Sacmalamış. Kendisi hicbir zmn A milli olacak performans gostermedi. Şuan bizde oynadigi oyun da dahil.“Yanlış yerde mi doğduk?”
A Milli Takım’a yükselmek için en yakın basamağın arkadaşlarıyla forma giydiği 20 Yaş Altı Futbol Milli Takımı olduğunu belirten Antalyalı, şu değerlendirmeyi yaptı:
“Normalde A Milli Takım’a en yakın isimler bizleriz. Hataları biz de görüyoruz. Yurt dışında doğan gurbetçi futbolculara kimi zaman gereğinden fazla değer verildiğini düşünüyorum. Yanlış yerde mi doğduk diye kendimize soruyoruz. Aramızda çok değerli futbolcular var ancak bu oyuncuların yükselmesi konusunda eksiklikler olduğunu düşünüyorum. Kadrolar sürekli değişiyor. Yeni isimler geliyor ve düzen sürekli değişiyor. Geçen yıl Almanya ile oynadığımız 2 maçı da 4-0 kaybettik. Sonrasında takip ettim, Almanya o takımı hiç bozmadı. Biz ise teknik direktör değişimini bile takip etmekte zorlanıyoruz.”
Terim milli takımdayken yazmış.
![]()
Spor haberleri - Son dakika spor haberleri - Sözcü
Spor haberleri, Türkiye'de yer alan son dakika spor haberleri, son dakika özel spor haber ve gelişmeler Sözcü haber sitesinde yer almaktadır.skor.sozcu.com.tr
Sacmalamış. Kendisi hicbir zmn A milli olacak performans gostermedi. Şuan bizde oynadigi oyun da dahil.
Taylana neden duygusal yaklasiliyor bilmiyorum. Fakat belhanda kdr hatali pasla oynuyor bu adam neredeyse. Ve bir gercek daha var, biraz güçlü bir rakip taylanın uzerine oynadığı zaman cocuk bitiyor. Çok övülen gecen hafta bile sahanın kötülerinden biriydi. Attığı pas övülüyor. Bu cocuk ligde zor duruma dusuyor, avrupa maclarinda ne hallere gelir dusunuluyor mu acaba.
Terim milli takimda olsa şuan taylani bu performansla yine almazdı.
Çok severim Taylanı ama kesinlikle katılıyorum.Sacmalamış. Kendisi hicbir zmn A milli olacak performans gostermedi. Şuan bizde oynadigi oyun da dahil.
Taylana neden duygusal yaklasiliyor bilmiyorum. Fakat belhanda kdr hatali pasla oynuyor bu adam neredeyse. Ve bir gercek daha var, biraz güçlü bir rakip taylanın uzerine oynadığı zaman cocuk bitiyor. Çok övülen gecen hafta bile sahanın kötülerinden biriydi. Attığı pas övülüyor. Bu cocuk ligde zor duruma dusuyor, avrupa maclarinda ne hallere gelir dusunuluyor mu acaba.
Lig için idare ediyor. Bu kadar göklere çıkarmalarının sebebi, aldığı maaş, bonservissiz gelişi, yerli olması, azimli olması vs.Sacmalamış. Kendisi hicbir zmn A milli olacak performans gostermedi. Şuan bizde oynadigi oyun da dahil.