Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.299
- 30.131
- 1.988
Acayip bir evrim geçirdi ya. Fm'de bile bu kadar kısa sürede gelişemezsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezon sonu gider mutlu olurlar abi ne diyeyim inşallah daha iyisi alınır ben de çok beğenmiyorum ama bu kadar üstüne gidildikçe savunasım geliyor
bi ara çok antipatikti adam iyi oynasa mücadele etse de yerin dibine sokuluyordusezon sonu gider mutlu olurlar abi ne diyeyim inşallah daha iyisi alınır ben de çok beğenmiyorum ama bu kadar üstüne gidildikçe savunasım geliyor![]()
bi ara çok antipatikti adam iyi oynasa mücadele etse de yerin dibine sokuluyordu
o zaman savundum baya da şimdi pek içimden gelmiyor kendisinin sahadaki davranışları gibi.
dinlenmesin mi bu adam yazıktır günahsen mi oynayacaksın yerine rengim
Sonuna kadar kınıyorum. Bu adam sahada iyi oynasa suç oynamasa suç ne yapsın bu adam? Bedevi denmesi başlı başına skandal zaten neyse..
5-6ya bi yere yollasak fena olmaz.Geçen de demiştim sezon sonu transfer haberleri çoğalacaktır talipleri olacaktır.
Aslan parçası![]()
Arkadaşlar bilmiyorum benmi abartıyorum ama Gedson da seneye bizde kalıyorsa eğer ki scout ekibi über bir yıldız bulmuşsa ayrı bir olay ama Alanyada ki Berkan da alınıp orta saha kurgusu şöyle olmalı bence.
TaylanDiyebilirsiniz ne buldu bu Berkan da diye. Seneye eskaza Trabzonspor’a filan veya Başakşehir gibi kulüplere transfer olursa İrfan Can gibi peşinden koşarız.Onun için aciletten anlaşmalıyız.
Gedson Berkan
Bence alınabilir,keza Boupendza da alınmalı. Basında da hiç konuşulmuyor. Ayyuka çıkmadan kapmalıyız.Berkan iyi oyuncu ama Alanya bize bırakmaz. Başak-Trabzon siyaset kozunu oynamazsa onlar da alamaz, Avrupa yapabilir.