#48 Taylan Antalyalı

Geçen de demiştim sezon sonu transfer haberleri çoğalacaktır talipleri olacaktır.

Aslan parçası :hat:

sezon sonu gider mutlu olurlar abi ne diyeyim inşallah daha iyisi alınır ben de çok beğenmiyorum ama bu kadar üstüne gidildikçe savunasım geliyor :(
bi ara çok antipatikti adam iyi oynasa mücadele etse de yerin dibine sokuluyordu
o zaman savundum baya da şimdi pek içimden gelmiyor kendisinin sahadaki davranışları gibi.

bi ara çok antipatikti adam iyi oynasa mücadele etse de yerin dibine sokuluyordu
o zaman savundum baya da şimdi pek içimden gelmiyor kendisinin sahadaki davranışları gibi.

ama halen şu iddiamın arkasındayım abi bu sene şampiyon olacaksak soso ve belhanda iyi oynarsa olacağız

Begendim, cok iyidi bu macta.

seri/lemina/nzonzi bunun kadar istikrarli oynamadi.

anadolu kulubunden iyi bir transfer. (y)

Arkadaşlar bilmiyorum benmi abartıyorum ama Gedson da seneye bizde kalıyorsa eğer ki scout ekibi über bir yıldız bulmuşsa ayrı bir olay ama Alanyada ki Berkan da alınıp orta saha kurgusu şöyle olmalı bence.
Taylan
Gedson Berkan​
Diyebilirsiniz ne buldu bu Berkan da diye. Seneye eskaza Trabzonspor’a filan veya Başakşehir gibi kulüplere transfer olursa İrfan Can gibi peşinden koşarız.Onun için aciletten anlaşmalıyız.

Arkadaşlar bilmiyorum benmi abartıyorum ama Gedson da seneye bizde kalıyorsa eğer ki scout ekibi über bir yıldız bulmuşsa ayrı bir olay ama Alanyada ki Berkan da alınıp orta saha kurgusu şöyle olmalı bence.
Taylan
Gedson Berkan​
Diyebilirsiniz ne buldu bu Berkan da diye. Seneye eskaza Trabzonspor’a filan veya Başakşehir gibi kulüplere transfer olursa İrfan Can gibi peşinden koşarız.Onun için aciletten anlaşmalıyız.

Berkan iyi oyuncu ama Alanya bize bırakmaz. Başak-Trabzon siyaset kozunu oynamazsa onlar da alamaz, Avrupa yapabilir.

Geri
Üst Alt