- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
5m nedir yav? Bizim kadar futbolcusunu değersizleştiren başka takım yoktur heralde. Herifler Ozan denen sığıra 15 diyorlar Taylan'da 20 eder heralde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5m nedir yav? Bizim kadar futbolcusunu değersizleştiren başka takım yoktur heralde. Herifler Ozan denen sığıra 15 diyorlar Taylan'da 20 eder heralde.
Biz 20 diyelim de 10'a gitsin önemli değil. En fazla 5m eder gibi laflar bize bir fayda sağlamaz.mantik yolunda oldugunu dusunuyorum. 20 de bundan cok uzak.
ki ozanin avrupa piyasasinda degeri taylandan pek tabiiki daha iyi bunda sascak alincak bi durim yok
Biz 20 diyelim de 10'a gitsin önemli değil. En fazla 5m eder gibi laflar bize bir fayda sağlamaz.
Anladım rdaşım. Pazarlığı Abdurrahim başkandan öğrendik onun mantığından gidiyoruzguzel pazarlik taktigiymis.
en fazla 5 eder demedim 5 kotu degil dedim renktasi
Pubis reizle fazla takilmanin olumsuz getirileri bunlar iste hep ustad.bi ara ardanin da pubis hastaligi vardi degil mi @Osman SEDEN
Keşke alabilsek, muhteşem bir iş olur.giderse bizim de suat serdar'a çökmemiz lazım gelir.
giderse bizim de suat serdar'a çökmemiz lazım gelir.
giderse bizim de suat serdar'a çökmemiz lazım gelir.
Valla renktas birden fazla takım istekli olursa açık arttırma ya döner. Ha bizim yönetim beceriksiz 5 verin alın da diyebilirtaylan iyi güzelde abartmayın
maksimum 5m € eder
müzmin sakat değil mi o herif yawBundesliga'dan biri kapar onu Schalke düsünce.
Evet öyle biraz. Ama Alman Milli Takimina kadar yükseldi falan bence yine de biri kapar Bundesliga'dan.müzmin sakat değil mi o herif yaw
Evet öyle biraz. Ama Alman Milli Takimina kadar yükseldi falan bence yine de biri kapar Bundesliga'dan.
Ekli dosyayı görüntüle 115601