#48 Taylan Antalyalı

5m nedir yav? Bizim kadar futbolcusunu değersizleştiren başka takım yoktur heralde. Herifler Ozan denen sığıra 15 diyorlar Taylan'da 20 eder heralde.

5m nedir yav? Bizim kadar futbolcusunu değersizleştiren başka takım yoktur heralde. Herifler Ozan denen sığıra 15 diyorlar Taylan'da 20 eder heralde.

mantik yolunda oldugunu dusunuyorum. 20 de bundan cok uzak.
ki ozanin avrupa piyasasinda degeri taylandan pek tabiiki daha iyi bunda sascak alincak bi durim yok

Taylanin sakatlığa pubis diyorlar..Eski bir pubis hastasıyım.. Kasımpaşa macimizin olduğu cuma havalar soğumaya başladı birden.. 3 yıldır pubisle alakalı hiçbir sorunum yoktu ama soğukla birlikte o haftam zehir oldu zar zor yürüdüm havalar ısınmaya başlayınca tamamen geçti ağrılar.. Acaba Taylana da benzer bir durum mu oldu diyorum ortada hicbirsey gorunmezken birden adam kesildi 2 maçtır.. Önemli bir sıkıntı olmasa hoca en kötü Alanya maçında atardı sahaya

Luyi'den gelecek parayla Kjaer+4 milyon uygun bir pazarlık olur.

giderse bizim de suat serdar'a çökmemiz lazım gelir.

Suat hemşehrim olur hatta aynı koyluyuz.. Kuzenleriyle geçen yaz sohbet etmiştim tabi ki kariyer hedefleri çok daha büyük bir de çocukluğundan beri Almanya'daymiş o ben hiç tanımıyordum meşhur olana kadar buralara kolay kolay gelmez demişlerdi bakalım zaman ne gösterir..

müzmin sakat değil mi o herif yaw
Evet öyle biraz. Ama Alman Milli Takimina kadar yükseldi falan bence yine de biri kapar Bundesliga'dan.

Suat.webp

Geri
Üst Alt