#48 Taylan Antalyalı

Pubis iddiasının doğru olduğu kesin değil bu arada yani hoca Linnes'te iyi oynarken bir anda kesik attı aynı şekilde Donk'ta kesiği yedi. Hoca Kasımpaşa maçındaki rotasyondan sonra kadroyu eski haline çevirmedi taktiksel olma ihtimali hala mevcut. Ankara maçında 45 dakika süre almazsa benimde şüphelerim artacak çünkü tekrar ısındırmamız lazım kadroya.

Varsa bile çok ciddi seviyede değil görünen o ki. Ki olduğu bile şüpheli , kulüpten birşey söyleyen yok.

İki maçta yirmişer dakikada oyuna girdi.
Sürekli antrenmanda zaten iki haftadır.

Pubis muhabbetini çıkaran şu morruk değil mi.? Hala inanıyormusunuz onlara.?

bu paylaşımın uzun hali.

Arda Turan ne zaman pubis olmuş diye baktım. 2010da teşhis konmuş. Yani taylanla hemen hemen aynı yaştayken. Ben çok karamsar bakmıyorum bu sakatlığı 2-3 haftaya 11 e döner
Orada mevzu çok büyümüştü.

Erman mı ne çok seks yapıyor ondan oluyor demişti.

Arda da yayına çıkıp çok seks yapıyormuşum ben demişti.

Sonra tribün beste yapmıştı.

Tabii 2011 sezonu 8. olduk ve hemen hiç oynamadı tepkiler arttı sonrasında.

Hareket kabiliyetini kısıtlayan bir sakatlık ama 10 yılda daha hızlı tedavi yöntemleri geliştirilmiştir. Her antrenmana çıkmasını garipsiyorum yine de eğer pubis başlangıcı var ve dinlenmeye ihtiyacı varsa.

Pubis varsada açıklanmaması doğru,teklifler var deniyoken,şampiyonluğa gidiyoken ve avrupa şampiyonasına gidip fena olmayan bir meblağa satabilecekken sakatlık işi yayılırsa piyasa falan yapamaz

Zaten bugün idmana cikmamis sanirim resimlerden gördügüm kadariyla, pubis cok pis bi olay. Sürekli idman yapamazsin, gün gelir, sorunsuz cikip topunu oynarsin, gün gelir otururken bile agrir, o kadarini söylim.

Inan ki capraz bagi yirtmak bundan iyi, en azindan 6-8 ay sonra tekrar oynayacak duruma geliyon. Ben artik taylan dan ümidimi kestim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pubis misin reyiz?

yok o kadar çapkın biri değildi gençken.

Çok uğraştı ama gitmediği doktor yaptırmadığı tedavi kalmadı. Bir kere bir hocaya gitti hatta laf aramızda hoca buna tedavi uyguluyorum diye tacizde falan bulunmuş bu yarı çıplak hocanın evinden falan kaçtı. Zor kurtardık.

En son sporla atlattı ama yine. pubisle ilgili egzersizler varmış onları yaptı

Egzersiz değilde hocanın uyguladığı tedavi etkisini geç göstermiş olabilir

Sakatlanana kadar oynattı adamı. Umarım çok önemli değildir. Epey güç kaybederiz yoksa.

Pubisi azarsa yine kurtulursun
Yok yine o olmasın üzülüyorum. Biz ikimiz iyi topçuyuz ben de çapraz bağları koparttım. O bana üzülüyordu o pubiis oldu ben ona.

Şimdi ben ameliyat oldum o pubisi atlattı halısahalar açılınca maça başlayacağız tekrar, olmasın pubis yine yapacağı varsa yapsın bir şeyler ama bana kıyamaz

Yok yine o olmasın üzülüyorum. Biz ikimiz iyi topçuyuz ben de çapraz bağları koparttım. O bana üzülüyordu o pubiis oldu ben ona.

Şimdi ben ameliyat oldum o pubisi atlattı halısahalar açılınca maça başlayacağız tekrar, olmasın pubis yine yapacağı varsa yapsın bir şeyler ama bana kıyamaz
Çok uzatmayım sabah beni de yakalayabilir mazallah

Geri
Üst Alt