Kenan Turyak
Parçalı Üye
- 17 Şubat 2014
- 3.029
- 3.579
- 1.143
hahahaha korkma işi yoğun gelemez.Çok uzatmayım sabah beni de yakalayabilir mazallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahahaha korkma işi yoğun gelemez.Çok uzatmayım sabah beni de yakalayabilir mazallah
Peki halısahada bu görüntüler oluşur mu?hahahaha korkma işi yoğun gelemez.
www.instagram.com
mümkansız
@Hüsnü Ayabakan abi Kenan Turyak abinin bu mesajının orjinalini görmek istersen bir mesaj uzağındayım
Kasık hastalığı galibaPubis ne lan
@Kenan Turyak abi dedi ki hoca senin kalçana üflemiş. Sen o esnada bayılmışsın filan. Ne olduğunu hatırlamıyormuşsunBekliyorum![]()
töğbe estgfrllah bunları nerden uyduruyorsun sayın karabacak@Kenan Turyak abi dedi ki hoca senin kalçana üflemiş. Sen o esnada bayılmışsın filan. Ne olduğunu hatırlamıyormuşsun
@Hüsnü Ayabakan a anlatırsın artık bence kaçtöğbe estgfrllah bunları nerden uyduruyorsun sayın karabacak
@Kenan Turyak abi dedi ki hoca senin kalçana üflemiş. Sen o esnada bayılmışsın filan. Ne olduğunu hatırlamıyormuşsun
Maalesef şuna benzer olaylar yaşadım ama vaktiyle batak oynarken pzvnklerin elinden kurtardigim bir arkadaşın ifşa etmesi üzdü
mr bulgusu ve ağrı hissiyatına bağlı@Melih Peker sormak lazım pubis baslangici diyorlar ama adam idmanlarin hepsinde var pubis için istirahat şart değil miydi ?