#48 Taylan Antalyalı

Ne yaptı buda kesik yedi sakatsa kadroda ne işi var sakat degilse sucu ne giremiyo kadroya

evlatlardan birine yamuk yapmıştır
terbiye ediliyordur

Artık oynamalı, oyunumuzun gelişmesinde en önemli oyuncu taylandı. Etebo bu oyuna uymuyor, taylanın en önemli özelliği hızlı düşünmesi eveleyip gevelemeden topu hücuma taşıması.

Sakatsa sakatlığı açıklansın adama ne olduğunu bilmiyoruz, Sakat değilse oynatılmaması çok saçma çünkü.

Dedik o kadar dinlendirin bu adama tek başına çok bindiriyoruz diye.

En ama en geç Alanya kupa maçında dinledirilmeliydi. Her zamanki gibi bunu da beceremedik.

Muhtemelen zam istemiştir verilmemiştir yanılmıyorsam yıllık 250 bin Euro falan alıyor ki bu rakam bizim için epey düşük bir rakam

Daha evlat olamadığı için zam istemeye hakkı yoktur bu nedenle kesiği yemiştir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ve ekurisinin İrfan olayından dolayı cezalandirildiklarini düşünüyorum.

Oynatılmaması büyük bir rezalet. Ama alıştık iş yapan adamın bir anda kesilmesine

kuran falan yirtti herhalde yoksa böyle aniden en formda orta saha oyuncunu niye kesersin bir anda

Bunu sormak niye zor anlamıyorum adam aıds olmuş gibi herkes bi gizemli

sakatlığı kronikleşmesin diye risk edilmediğini düşünüyorum

Buyuk ihtimal sakatligi var.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

iletisim konusunda en kötü kulübüz yıllardır bu böyle

oyuncu sakatlanır gunlerce haber alınmaz oyuncu idmana cıkar ama kadroda olmaz yine bilgi yok acıkla kardesim sakatsa bilsin herkes

avrupada oyuncu sakatlanınca kac mac kacıracagını bile acıklıyor kulüpler cunku saglık sistemine guvenıyor

Oğulcan ile ikisi sır bir açıklama yok .Arda ile etobo oynasın hoca devam ders alma kazanan takımı da bozma

Geri
Üst Alt