#48 Taylan Antalyalı

Sinan Yılmaz'a twitterdan sordum geçen. Sakatlığı çoktan geçti diye biliyorum dedi. İçerden haber alıyor o. Oynamaması tamamen hoca tercihi.
Oğulcan da yok piyasada tuhaf şekilde
Yav 15-20 şubat gibi sakat, dinlenmeli demedi mi bu herifler

15 gün geçti aradan

Nasıl çoktan geçti olabiliyor.

bugün mü açıkladı?
Fatih Terim: "Taylan benim önemli oyuncularımdan bir tanesi. Onun da dinlenmeye ihtiyacı var. Yerine oynayan da çok iyi oynadı. Bugün tekrar Taylan oynadı. Benim böyle bir tercihim oldu. Sakatlığı yoktu. Doğru olduğunu düşünüyorum."

Fatih Terim: "Taylan benim önemli oyuncularımdan bir tanesi. Onun da dinlenmeye ihtiyacı var. Yerine oynayan da çok iyi oynadı. Bugün tekrar Taylan oynadı. Benim böyle bir tercihim oldu. Sakatlığı yoktu. Doğru olduğunu düşünüyorum."
Sezonu kendi elimizle vermişiz. Başka açıklaması yok. Yazık

Hani sakattı lan kolpacı herifler
Ne olduysa İrfan transferi olayında oldu. Takımın en iyi adamıydı tak diye kesildi sakatlık olsa idmana çıkmazdı sonradan oyuna girdiği anlar oldu. Dinlendiriliyor diye düşündük onlada alakası yoktu. Keza Etebo'ya bile 3 maç sabredildi olmayınca el mecbur oynadı. Oğulcan mesale ortalıkta yok.

Hic es vermeden oynadi, yerine oynayan eteboda iyi oynayinca devam ettik diyor hocam. Alanya kasimpasa eyvallah da. Sonra ki maclarda nesi iyiydi etebonun. Ankaragucu macinda olsa eminim cok daha iyi olur, puanlarida alirdik bence.

Belhandadan sonra en cok top kaybeden isim olmus belhanda 20 taylan 19

Takimda baska sorumluluk alan topcu yok

Geri
Üst Alt