#48 Taylan Antalyalı

Oyuna girmesi bile hataydı.

lakin başlangıç 11'i bile hatalı olan hocanın bu hamlesine şaşırmamak lzm.

Şenorun oyuncularla duygusal bağ kurması çok kötü.

kulübe müdahaleleri de 3 maç için vasat.

irfan, cengo ve merihin derhal dönmesi gerek.

edt: taylan değil ama Emre k'nin milli takımda faydalı olacağını düşünüyorum.

Adam bizde oynadığı her maç farkını hissettiriyor, üzerine Milli maçlarda da sonradan oyuna girip orta sahayı toparladı ama dün beğenilmedi diye kötü adam olmuş iyi mi. Diyecek laf bırakmıyorsunuz.

Dün ne oynadığı umurumda bile değil.
Galatasaray için yetersiz bir oyuncu, en fazla yedek beklemeli..
Başımızdaki çapsızlar yüzünden vasat sevici oldu taraftar..
Vasata alışmayın!!

Geçen sezon ne katkı sunduğu belirsiz Seri-Lemina-Nzonzi 3'lüsü son raddeye kadar korunurken, bu sezon şu noktada olmamızın belki de 1. sebebi olan Taylan'ın, küçük performans düşüşlerinde(oynamadığı maç yok gibiydi) amatör ilan edilmesi çok güzel bir turnusol görevi görüyor taraftarın futbola bakış açısı değerlendirme anlamında.

İlk milli maçları kötümü oynadı evet sırıttımı evet ama heyacanına vermek lazım.
Bu tip genç oyuncular için milli takımda oynamak büyük olay
oynadıkça açılacaktır vazgeçmemek lazım

Sezon basindan beridir yetersiz diyorum ben milli takim özelinde dğl bu elestiri. Yokluktan taylana tapar duruma gelinmesi kötü. Bu arkadas yeni sezonda 11 baslamaz. Yerine adam alinir. O yuzden bu sezon hazır az biraz piyasa da yapmisken kitlemek lzm avrupaya. Ederini bulan her oyuncu satılmalı. Taylanda şuan tam ederinde.

Bugun takımın hala yarışın icinde olmasının tek sebebi de fatih terimdir.

Her futbolcu her mevkide her maç süper oynamalı diye bir kural çıktı da haberimiz mi yok ?
Adama asılsız sallayıp yerin dibine sokuyorsunuz. Sonra da Kerem niye yok. Gençler niye yok. Nasil olsa iki gün sonra yerin dibine sokacaksanız en ufak bir hatada, oynamasınlar. Her şeye bir bahane bulunabiliyor nasıl olsa.
Taylan ı geçen sene 8 numarada izledik verimli değildi. Bu sene tek 6 numarada gayet iyiydi ( çok garantiye kaçıyor daha agresif olabilirdi) ancak GS nin hangi maçında 8 numara veya çift ön liberö oynarken iyi oynadı ki milli maçta da iyi oynasın ?

Son düzenleme:
İlk milli maçları kötümü oynadı evet sırıttımı evet ama heyacanına vermek lazım.
Bu tip genç oyuncular için milli takımda oynamak büyük olay
oynadıkça açılacaktır vazgeçmemek lazım
Genç oyuncu mu adam 26 yaşında bu fizik kaliteyle hepi topu en iyi dönemini geçireceği 4 yılı maksimum var taylanla ilgili geçenlerde de yazmıştım en fazla olup olacağı bu teklif gelirse 6+7 milyon bandında hemen paket edip göndermek lazım çünkü en iyi hali bile karşılaştırma yapıldığı prime selcugun yüzde 25 i değil

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takımın direği. O çıkınca ortadan direkt çıkıyor ve çorba gibi takım oluyor

geldiğinden beri kimseyi geliştiremeyen terim'in nedense yerini bir türlü doldurulamadığı futbolcu.

Geri
Üst Alt