#48 Taylan Antalyalı

2.golün aynısını bu sene hangi maçta yedirdi hatırlayamadım.yalnız tek suçlu taylan değil baskı altındaki topçuya pas veren kalecinin de büyük hatası var

Bu hata defalarca oldu. Bu demek ki söyleneni takmıyor. Burası Galatasaray böyle defalarca laubali hareket yapamazsın. Anında kadro dışı olmalı. Kadro sızdırma doğruysa tek taraflı fesih yapılmalı.

küfürler şahsı için türetilmiş gibi deşarj oluyorum

Gökkuşağı tişörtü giymeye benzemez bu forma aklını başına al nerede oynadığına bak. 20 maç oynadın diye adam mı oldun? Kendine gel Erzurum bile lüks olur sana

Ayni golden 10 tane yedirmistir kesin. Bu futbolcu musfettesini sahaya cikaran kim olursa olsun teknik adam olma ihtimali yok. Torrent bu gercegi goremediyse halen sezon sonunu goremeden kovulur.

Şu pozisyona baskı altında falan demeyin adamın neredeyse 10 metrekarelik alani var. Anadolu takımlarındaki kazmalar bile ne baskılardan cikıyor. Herif direkt gozu kapali rakibin ayagina atiyor. Bu adamın bugünkü yaptıkları yüzünden bir daha mac izlemeyecek duruma geldim. Şunu derhal kadro dışı bıraksınlar.

Çevre kontrolü var ama pası istediği gibi verememiş. Sol ayağı zayıf, o bölgede o ayağıyla pas yapmaktan kaçınmalıydı. Ön liberoda oynayan bir futbolcunun minimum pas hatasıyla oynaması gerekiyor. Yıllar boyunca Selçuk Şahin, Ayhan Akman gibi futbolcularla alay edildi ancak ben o futbolcuların böyle bariz hatalar yaptığını çok az gördüm. En kötü zamanlardaki Selçuk İnan bile böyle basit bir hata yapmazdı. Taylan'la bu iş uzun süreli yürümeyecek. Ya kadroda rotasyon olarak kalmalı ya da sezon sonunda gönderilmeli. Ön libero için yeterli değil, 8 numara pozisyonuna entegre edilmeli.

galatasaray topçusu diye eleştirmeyelim, iyi yanından bakalım diyoruz olmuyor. bunun giyeceği tek forma galatasaray kadın futbol takımının formasıdır. bunu da lgbt tshirt'ü giydi diye kinaye olarak söylemiyorum bu çapsızın yeteneği o kadar. ama buna güvenip orta saha aldırmayan teknik heyetin, yönetimin ben... galatasaray'ın kadro mühendisliğine bak orta saha kimlere emanet. millet bam üçlüsü diye dalga geçiyor da o mustafa sarp kazmaydı ama yırtıcıydı bir yığın da kafa golü vardı. bilal kısa filan bunun yanında pirloymuş. ben bunun kadar rezil bir orta saha görmedim.

Çabuk oynamak, tek dokunuşla pas vermek adına neredeyse panik atak geçirecek! Kontrol+pas için zaman ve alan vardı, pası da garantiye almış olurdu. O mevkiide oynamak için temel özellikleri eksik adamla sezona başlayan futbol aklına tüküreyim...

Geri
Üst Alt