#48 Taylan Antalyalı

Allah rızası için bu müsvedde ve Berkan denilen yeteneksiz oynamasın artık. Gerekirse stoper veya beklerde Türk oynasın ama bu oynamasın.
Ikisinin birden oynamadigi macta Kasimpasa orta sahasi icimizden gecti. Tamam hepimiz daha iyilerini istiyoruzda eldeki adamlar 15. sirayi hakedecek kadar da kotu degiller. Iyi bir teknik adam, sistem ve kondisyon problemlerin buyuk kismini cozer. Geriye iyi bir kaleci ve 6 numara kalir elzem. Taylan'in oynamasina bende karsiyim bu arada. Ozelliklede 6 numarada 1 dakika sure almamali.

Bu kaçıncı maçları satışı bir olur iki olur her maç aynı marcao desen oda dağıttı gözü başı defolun gidin maç satıyorlar demiyecem ama olabilirde Gs evladıyım deyip milyonları götüren ler gördük senelerdir

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben olsam canlı yayında söver zirvede bırakırdım

Merak ediyorum hocalarina gidip, hocam ben 6 numara degilim hic olmadim ne bana ne de Galatasaray'a bu kotulugu yapin diyomu hic. Insan boyle rezil olmayi istemez.

tam bir .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçen yıl mayıs ayında denizli maçında 2-0 öndeyken aynı hatayı yaptı maç 2-1'e geldi eylül ayında kasımpaşa maçında yaptı maç 2-2 oldu içerideki marsilya maçında yaptı az daha kırmızı kart görüyordu ve dün trabzon maçında yine aynı hatayı yaptı maç gitti.8 ay içinde yaptığı 4.benzer ve akıl almaz hata bu..Bu hatalar halı sahada yapılmayacak hatalar.İstediği kadar iyi oynasın bu kadar kritik hataları yapabilen saatli bomba gibi bir adam 11'de kullanılmamalı artık .

Takımda 6 vardı da hocalar taylani mi oynattı

Geçin bunları madem 6 no yoktu cicaldau+BAY+morutan(opsiyon kullanılırsa)+Berkan 3 lusune neden yaklaşık 15 milyon Euro verildi bunların hangisi iyi bir 6 numara kadar elzemdi ..Açık ve net bir planlama hatası var sorumlusu da Terim ve Elmastir

Geri
Üst Alt