#48 Taylan Antalyalı

Taylana istersen seninde sözleşmeni verelim, sende serbest kal demişler.

" Hayır künyemde Galatasaray armasını taşımak şereftir." demiş

Hocamızın boy ortalaması üzerinde olduğu için orta saha olarak yollanmis.
Bize karşı izlemek güzel olacak bakalım orta saha üstünlüğü kurabilecek miyiz 18 milyonluk Sara ve torrera ile bodrumspora karşı

Bize karşı izlemek güzel olacak bakalım orta saha üstünlüğü kurabilecek miyiz 18 milyonluk Sara ve torrera ile bodrumspora karşı
Her maç olduğu gibi yine gol veya asist yapar bize karşı.

Hocamın hiç denemeye bile tenezzül etmemesini asla ve de kata anlamıyorum.ne yapmış olabilir bu çocuk.En azından kenarda oturabilecek kadardamı değil.Biraz kuvvetlense taş gibi 8 oynardı.Ama maalesef.hocam 1.60 cm arıyor.

Takimdaki gencler > Taylan. Iyi ki gittin aslanim, cook basarili ol fenere bol bol goller at.

rüzgar gibi estiği günleri dün gibi hatırlarım.

stoperin attığı topu daha kontrol etmeden ileri servis ederdi. stop dahi etmezdi

Diri bir Taylan Bodrum u yukarı taşır.

rüzgar gibi estiği günleri dün gibi hatırlarım.

stoperin attığı topu daha kontrol etmeden ileri servis ederdi. stop dahi etmezdi
Doruk , Taylan'a olan nefret tamda nerede başladı hatırlıyormusun ,özellikle bizim forum Taylan'a neden tiksinir modunda bakmakta?? Oliviera ya bile bakmazken çocuk savunma desen yaptı hücum desen yaptı.Ciddi merak ediyorum.Forum antipatisini bir açıklığa kavuşrturalım .Okan hoca'yada geleceğiz daha.Kampa bile götürmedi yaa.Ben ne ara kaçırdım .Herkeste bir Taylan antipatisi oluşmuş.Saçından başından paylaşımlarındanmı ,oynadığı futboldan mı yeminle çözemedim.

Ala ala Bodrum anca almis, gerisini siz dusunun. Keske tapusuyla gitseydi ama seneye o da insallah.
Gecen sene Samsun baskaninin bir dovmedigi kalmisti. Eleman memleketine gitmis. Bunda yanlis bir sey yok. Kaldi ki bizimkiler anca salmis gibi. Buyuk ihtimalle daha dune kadar haberi yoktu istenmediginin.

Doruk , Taylan'a olan nefret tamda nerede başladı hatırlıyormusun ,özellikle bizim forum Taylan'a neden tiksinir modunda bakmakta?? Oliviera ya bile bakmazken çocuk savunma desen yaptı hücum desen yaptı.Ciddi merak ediyorum.Forum antipatisini bir açıklığa kavuşrturalım .Okan hoca'yada geleceğiz daha.Kampa bile götürmedi yaa.Ben ne ara kaçırdım .Herkeste bir Taylan antipatisi oluşmuş.Saçından başından paylaşımlarındanmı ,oynadığı futboldan mı yeminle çözemedim.
13. olduğumuz sezonda ister istemez herkesten nefret edildi. berkan bundan kurtulmak için genao falan yaptı. hakikaten çok beceriksiz bir kadroydu aslında çoğu rotasyonda yer alırdı ama 11 yer almamalıydı.

100-200 bine bonservis veren yokmuydu, eminim kulüp bu paraya hayir demezdi.

Muslera verdiği güzel paslar ile tercihleri ile orta sahaları zor duruma soktu torrera oliviera ve Taylan ama akıllarda Taylan kaldi .

Geri
Üst Alt