- 21 Eylül 2012
- 6.728
- 5.060
- 1.713
bir yanlış karar daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her maç olduğu gibi yine gol veya asist yapar bize karşı.Hocamızın boy ortalaması üzerinde olduğu için orta saha olarak yollanmis.
Bize karşı izlemek güzel olacak bakalım orta saha üstünlüğü kurabilecek miyiz 18 milyonluk Sara ve torrera ile bodrumspora karşı
Hocamın hiç denemeye bile tenezzül etmemesini asla ve de kata anlamıyorum.ne yapmış olabilir bu çocuk.En azından kenarda oturabilecek kadardamı değil.Biraz kuvvetlense taş gibi 8 oynardı.Ama maalesef.hocam 1.60 cm arıyor.Hocamızın boy ortalaması üzerinde olduğu için orta saha olarak yollanmis.
Bize karşı izlemek güzel olacak bakalım orta saha üstünlüğü kurabilecek miyiz 18 milyonluk Sara ve torrera ile bodrumspora karşı
Doruk , Taylan'a olan nefret tamda nerede başladı hatırlıyormusun ,özellikle bizim forum Taylan'a neden tiksinir modunda bakmakta?? Oliviera ya bile bakmazken çocuk savunma desen yaptı hücum desen yaptı.Ciddi merak ediyorum.Forum antipatisini bir açıklığa kavuşrturalım .Okan hoca'yada geleceğiz daha.Kampa bile götürmedi yaa.Ben ne ara kaçırdım .Herkeste bir Taylan antipatisi oluşmuş.Saçından başından paylaşımlarındanmı ,oynadığı futboldan mı yeminle çözemedim.rüzgar gibi estiği günleri dün gibi hatırlarım.
stoperin attığı topu daha kontrol etmeden ileri servis ederdi. stop dahi etmezdi
Gecen sene Samsun baskaninin bir dovmedigi kalmisti. Eleman memleketine gitmis. Bunda yanlis bir sey yok. Kaldi ki bizimkiler anca salmis gibi. Buyuk ihtimalle daha dune kadar haberi yoktu istenmediginin.Ala ala Bodrum anca almis, gerisini siz dusunun. Keske tapusuyla gitseydi ama seneye o da insallah.
13. olduğumuz sezonda ister istemez herkesten nefret edildi. berkan bundan kurtulmak için genao falan yaptı. hakikaten çok beceriksiz bir kadroydu aslında çoğu rotasyonda yer alırdı ama 11 yer almamalıydı.Doruk , Taylan'a olan nefret tamda nerede başladı hatırlıyormusun ,özellikle bizim forum Taylan'a neden tiksinir modunda bakmakta?? Oliviera ya bile bakmazken çocuk savunma desen yaptı hücum desen yaptı.Ciddi merak ediyorum.Forum antipatisini bir açıklığa kavuşrturalım .Okan hoca'yada geleceğiz daha.Kampa bile götürmedi yaa.Ben ne ara kaçırdım .Herkeste bir Taylan antipatisi oluşmuş.Saçından başından paylaşımlarındanmı ,oynadığı futboldan mı yeminle çözemedim.
Yalan atip durma13. olduğumuz sezonda ister istemez herkesten nefret edildi. berkan bundan kurtulmak için genao falan yaptı. hakikaten çok beceriksiz bir kadroydu aslında çoğu rotasyonda yer alırdı ama 11 yer almamalıydı.