- 16 Aralık 2011
- 7.572
- 3
- 883
Puanlarımı yolladım, şu listede şarkıma puan vermemeyi başaran arkadaşlar kendilerini rencide edebilir.
O zaman listenin yarısı oy vermez muhtemelen. Hazırlıklı olunuz.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puanlarımı yolladım, şu listede şarkıma puan vermemeyi başaran arkadaşlar kendilerini rencide edebilir.
O zaman listenin yarısı oy vermez muhtemelen. Hazırlıklı olunuz.![]()
Aynı şeyi @Tuncay Tum'da dedi, çok güzel dedi, harika şarkı dedi, muhteşem parça dedi, harcarlar dedi ;(.
Ben derece hırsını bırakalı çok oldu. Size de tavsiyem fazla beklentiye gitmeyin beyler. Denk gelirse puan kaparsınız. Şarkınız güzelse 1-2 kişiye tanıttığınız için memnun olun geçin ben artık öyle yapıyorum şahsen.
Yarım saatte playlisti bitirip puan gönderiyor millet, ileriye sarıp dinleyen de vardır, playlistin sonlarına doğru dinlemeyi bırakan da :asd22:
Ben derece hırsını bırakalı çok oldu. Size de tavsiyem fazla beklentiye gitmeyin beyler. Denk gelirse puan kaparsınız. Şarkınız güzelse 1-2 kişiye tanıttığınız için memnun olun geçin ben artık öyle yapıyorum şahsen.
Yarım saatte playlisti bitirip puan gönderiyor millet, ileriye sarıp dinleyen de vardır, playlistin sonlarına doğru dinlemeyi bırakan da :asd22:
Ben göndermiştim gece Tuna emmi.@Mustafa Akan
@Ozan Tokgöz
@Furkan KAN
@Vasfi Vural
@Cenk Yelkenci
@Kemal Bulur
@Can Uz
@Can BÜYÜK
@Tuncay Van
@Eray ÖZTÜRK
@Alpay Asma
@Ahmet KOLKOPARAN