49. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Ilk Mesajda!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben derece hırsını bırakalı çok oldu. Size de tavsiyem fazla beklentiye gitmeyin beyler. Denk gelirse puan kaparsınız. Şarkınız güzelse 1-2 kişiye tanıttığınız için memnun olun geçin ben artık öyle yapıyorum şahsen.

Yarım saatte playlisti bitirip puan gönderiyor millet, ileriye sarıp dinleyen de vardır, playlistin sonlarına doğru dinlemeyi bırakan da :asd22:

Ben derece hırsını bırakalı çok oldu. Size de tavsiyem fazla beklentiye gitmeyin beyler. Denk gelirse puan kaparsınız. Şarkınız güzelse 1-2 kişiye tanıttığınız için memnun olun geçin ben artık öyle yapıyorum şahsen.

Yarım saatte playlisti bitirip puan gönderiyor millet, ileriye sarıp dinleyen de vardır, playlistin sonlarına doğru dinlemeyi bırakan da :asd22:

Puanlama öncesi uyarıda mı yapmayalım renktaş :P

Puanini gondermeyenleri rencide etmeye baslayacam yarim saate

Bu bir eğlence. Derece yapıp yapmamayı pek önemsemiyorum. İlk yarışmam benim. Benim için amaç, bilmediğim şarkıları öğrenmek, dinleyici repertuvarımı genişletmek en önemlisi.

Forumca böyle katılımcı sayısı az da olsa yinede çoğul sayabileceğimiz işlere el atmak en önemli nokta. Üyeler arası kaynaşma ve sohbet birbirimizi daha iyi ifade etmemize, birbirimizi tanımamıza yol açar.

GT-I9300 Tapatalk

Onun için şarkini en sona birakmayacan. Başlarda olursa iyi olur.:D

Sabahtan öğleye doğru geçtiğimiz dakikalarda oylarımı göndermiştim.

Yasal süreyi sonuna kadar kullanacağım.

Tuna Köse puanlarımı gönderdim ,

Avatarında Aziz yıldırım 'a benzeyen bir kedi olan mod. nedeniyle son derece rahatsızım .

S.A. beyler.. Şeytanınız bol olsun.

Umarım Alpay Asma'nın başarısız olduğu bir yarışma olur. Favorim Cenk Yelkenci Admin'im :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt