49. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ertuğrul Kaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sana işleri serme hakkı vermez başkan 50. Yarışmada mutlaka kedilerden çıkmalı şampiyon

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu yarışmadaki başarısızlık benim başarısızlığımdır ağabey. Kabul ve söz, 50. yarışma kediler cehennemine dönecek diğer lobi ve yarışmacılar için.

Bu arada bundan sonra her yarışmada istediğim şarkı, şarkıcıyla ilgili olumlu, olumsuz yorum yapacağım. İnşallah bu sonuncu olur, şu şarkıyla katılmak doğru değil falan gibi yorumlarımı kimse engelleyemez. Çünkü aynısı benim katıldığım şarkıya yapıldı ve görmezden gelindi.

Bu arada bundan sonra her yarışmada istediğim şarkı, şarkıcıyla ilgili olumlu, olumsuz yorum yapacağım. İnşallah bu sonuncu olur, şu şarkıyla katılmak doğru değil falan gibi yorumlarımı kimse engelleyemez. Çünkü aynısı benim katıldığım şarkıya yapıldı ve görmezden gelindi.

Şimdi onlar düşünsün.

Bunu bende destekliyorum , çalma listesi geldikten herkes istediği gibi yorum yapsın , şunu beğendim bunu beğenmedim yada şöyle olmalı böyle olmalıydı desin ne zararı var bunun , yönlendirme korkusu varsa bana saçma geliyor bu yönlendirme işi , eğer buradaki yazılacak birkaç şeyden puanlamasını değiştirecek varsa o da cidden onun sorunu ,
kime ne puan verdiğini yada vereceğini söylemedikten sonra bence sorun yok !

Aslandan 12 puan alarak bır misyonu daha tamamladık.Teşekkürler tüm klasik severlerwe .Yarışmayı yarısından sonra takıp edemedımKazanan ve derece yapan tum rkadaslara da tebriklerini sunarım.

Aslandan 12 puan alarak bır misyonu daha tamamladık.Teşekkürler tüm klasik severlerwe .Yarışmayı yarısından sonra takıp edemedımKazanan ve derece yapan tum rkadaslara da tebriklerini sunarım.

Aldın da ne oldu nankör herif? Bi teşekkür bile etmedin.

50.gif

50. yarışma Logosu benden olsun :)

untitled-s1.png

Son düzenleme:
50 bugün yarın olabilir hazır olun.:oley:

Kaynak: Emrah Yıldırım adminimiz.

(Uzun zamandır yapılmadığı için bu hafta 2 yarışma olacak demişti yamulmuyorsam)

50 bu akşam yapılır. Emrah, Cuma günü ben yaparım demişti.

50.yarışmaya 50 kişi katılsın. Tarihe tanıklık edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt