O zaman 100. Yarışmaya 100 kişi mi katılacak![]()
Onu 100'de düşünürüz :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman 100. Yarışmaya 100 kişi mi katılacak![]()
50 bugün yarın olabilir hazır olun.ley:
Kaynak: @Emrah Yıldırım adminimiz.
(Uzun zamandır yapılmadığı için bu hafta 2 yarışma olacak demişti yamulmuyorsam)
50 bu akşam yapılır. Emrah, Cuma günü ben yaparım demişti.
50. yarışma Logosu benden olsun
![]()
Beyler elektrikte bir sıkıntı var kesilip duruyor evde değilim o yüzden bende.Yarın akşam yapalım hem de hafta sonu yarışmasız geçmemiş olur.
Açıklamayı üstte yaptım cnm gaza getirme@Emrah Yıldırım dediğiniz adam sözünün eri, son derece önemli bir kardeşimiz. Cuma yaparım dediyse, kimsenin gözünün yaşına bakmaz, yapar.
Eline sağlık abi.S de yazarsan tamamdır GSCimbom![]()
HayırO zaman 50. yarışmayı Tuncay yapsın. Yarın sen 51'i yaparsın.![]()
Eline sağlık abi süper olmuş.50. yarışma Logosu benden olsun
![]()
Açıklamayı üstte yaptım cnm gaza getirme
Yav kendini güldürme millete şu komik iddialarınlaSen açıklamayı birkaç gün önce yapmıştın, Cuma yapacam demiştin, şimdi yapmak zorundasın. Aksi takdirde kellenle vedalaş.
Beyler elektrikte bir sıkıntı var kesilip duruyor evde değilim o yüzden bende.Yarın akşam yapalım hem de hafta sonu yarışmasız geçmemiş olur.
Yav kendini güldürme millete şu komik iddialarınlateiaş elektrik problemini çözdü de biz mi yapmadık birader.
![]()
Aslan Türkoğlu (Temsili)